Gepost door Willem-Jan Velderman op 27 februari 2011

Erwin Nieuwboer verlaat Heracles Almelo aan het eind van het seizoen, hij zal voor HSC'21 gaan spelen. HSC'21 strijdt momenteel om het kampioenschap in de Hoofdklasse C.

Momenteel is Nieuwboer bezig aan zijn tweede seizoen in Almelo waar hij nog geen enkele wedstrijd in het eerste elftal speelde. Nieuwboer kwam destijds over uit de gezamenlijke jeugdopleiding met FC Twente. Daarvoor speelde hij voor AZSV uit Aalten. Het contract van Erwin Nieuwboer liep na dit seizoen af.

software downloads
cheap software downloads

De contracten van Fledderus, Pasveer, Telgenkamp, Breukers, Van der Linden, Reekers, Te Wierik, Rienstra, Douglas en Cairo lopen na dit seizoen ook af. De meeste spelers hebben echter een optie in hun contract zitten dan wel een minimum aantal wedstrijden voor verlenging.

zp8497586rq
zp8497586rq

Een reactie op “Erwin Nieuwboer naar HSC'21”

  1. ALMELO-RO zegt:

    Heee Mense
    heb net gelezen dat HöCHER weg wil haal op 2 benig en douglas contract loopt af

    VN:F [1.9.22_1171]
    Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
Links:buy eso goldnike pas chernike pas chernike pas chernike pas chernike pas chernike pas cherair max pas cherair max pas cherair max pas chernike air max pas chernike air max pas chernike air max pas cherWomens Air Jordan 4Womens Air Jordan 4Womens Air Jordan 3.5Womens Air Jordan 3Air Jordans For KidsAir Jordan XX8Air Jordan 14 For SaleAir Jordan 13 For SaleAir Jordan 12 For SaleAir Jordan 11 For Sale
Desktopversie Mobiele versie