Attivazione di Windows 7 Tasto download del prodotto nuovo microsoft edition product key 70-542 canada goose outlet canada goose jakke
Gepost door Hendry Altena op 28 februari 2012

Voor diegenen die al jarenlang supporter zijn van Heracles, zal het bekend in de oren klinken. Almelo-Extreme was een groep die bestond uit vier die-hard supporters die een site hadden en bij elke wedstrijd van Heracles aanwezig waren vanaf de eind jaren ’90. Ook zorgden zij voor de eerste sfeeracties in het Polman Stadion en vormden ze de structuur wat nu is uitgegroeid tot vak Q.

Nu zijn ze terug met de site waar men terugblikt op deze tijd waarin alles nog anders was dan hoe het er momenteel aan toe gaat… neem eens een kijkje op hun site: www.Almelo-Extreme.nl Het was tevens de tijd van de voorganger van deze site, namelijk Heracles4Ever! Bovenstaande foto is uit ons archief (Cambuur-uit seizoen 2003-2004).

4 reacties op “We’re back! Almelo-Extreme”

 1. kuulcas4live zegt:

  Duarte bakt er niks van bij jong oranje, gelukkig speelt ie bij ons beter!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 2. Fokje Modder zegt:

  Antoine heeft dit seizoen alle wedstrijden een masker op helaas…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 3. Martijn zegt:

  Fraai en goed werk!

  off: Marko Vejinovic laat zich behandelen in Belgrado door een palcentadokter. Benieuwd of het daarna beter gaat met zn knie….

  Hoe is het trouwens met Antoine? Speelt hij zaterdag mt een masker op?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 4. Matthijs zegt:

  Hej Lijp. Dat spandoek met die boogschutter was ooit een ontwerp die ik ingestuurd had voor een wedstrijd. Ik was destijds een van de winnaars :-)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)

Geef een reactie