Attivazione di Windows 7 Tasto download del prodotto nuovo microsoft edition product key 70-542 canada goose outlet
Gepost door Matthijs Hondebrink op 20 april 2012

De einde van de competitie nadert. Met nog vier wedstrijden te spelen is nu De Graafschap uit aan de beurt. Alhoewel de resultaten de laatste tijd tegenvallen, zijn de playoff-plaatsen nog steeds niet uit zicht. Er kunnen nog twaalf punten verdeeld worden en Heracles staat vier punten achter op de verrassende nummer acht, RKC Waalwijk. Mocht Heracles morgen winnen, dan doet het weer helemaal mee!

Peter Bosz kan beschikken over een fitte selectie. Jason Davidson zal weer op de plek van Antoine van der Linden spelen, Ninos Gouriye heeft Darl Douglas naar de tribune gespeeld, waardoor de nieuweling weer op de rechtsbuitenpositie mag spelen. Het contract van beide Douglas en Van der Linden lopen  af en Bosz wil de nieuwe generatie de mogelijkheid bieden zich in de kijker te spelen voor het volgende seizoen. Eerder werd al bekend dat het contract van Davidson zeer waarschijnlijk verlengd gaat worden.

De laatste wedstrijd tegen RKC Waalwijk was niet om over naar huis te schrijven. Dit was eigenlijk ook de verdienste van RKC Waalwijk, dat vooral de tweede helft goed standhield in ons Polman Stadion. Duarte scoorde in de eerste helft nog wel de 1-0, maar RKC trok de stand in de tweede helft gelijk.

De Graafschap is sinds de overwinning thuis op FC Utrecht geen rode lantaarndrager meer. Ze hebben de laatste plek overgedaan aan Excelsior na een goede overwinning op FC Utrecht (3-0). Hierna was Ajax te sterk, maar bleef de score in de Arena “maar” 3-1. “Vorige week hebben ze het tegen FC Utrecht goed gedaan met veel strijd. Ze zijn vorige week ook niet ondersteboven gespeeld door Ajax en zullen ook morgen veel strijd gaan brengen. Wij bereiden ons voor zoals op iedere wedstrijd. Het is een belangrijke wedstrijd voor ons, en dus moeten we spelen om te winnen. Met die intentie spelen we altijd.” Aldus onze trainer op de website van Heracles.

Oud-Heraclied en nu trainer van De Graafschap, Richard Roelofsen gaat waarschijnlijk dezelfde tactiek gebruiken als tegen Ajax. Hij vergelijkt de huidige landskampioen met de Almeloërs. ” Heracles is een zelfde soort ploeg als Ajax. De manier van spelen, althans. Vanuit het middenveld, met backs die veel aanvallen. Heracles heeft kwaliteit, maar die kwaliteiten zijn niet te vergelijken met die van Ajax. Wij spelen nu thuis, dus als wij hetzelfde brengen en evenveel vertrouwen uitstralen als bij Ajax, valt er voor ons wat te halen,” laat hij weten op de website van De Graafschap.

De wedstrijd staat onder leiding van Danny Makkelie en wordt gespeeld om 19:45.

34 reacties op “Voorbeschouwing De Graafschap – Heracles”

 1. Hey there, You have done a fantastic job. I’ll definitely digg it and in my view suggest to my friends. I’m confident they’ll be benefited from this website.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 2. zwolle zegt:

  Is dit een supporterssite??????????????

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 3. Matthijs zegt:

  gfgfd

  VN:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 4. ddbt zegt:

  Slechter dan uit bedoel ik.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 5. ddbt zegt:

  @ilonk
  Met redelijk bedoel ik een 6, en als er dan 3 of 4 een 4 halen is het een vreselijke wedstrijd die we uiteindelijk met wat geluk winnen gelukkig. Maarja tegen heerenveen zullen we wel weggespeeld worden, hebben gewoon teveel kwaliteit. Maar we hebben al wel de 4de uitoverwinning binnen.Vind ons thuis dit jaar juist slechter in verhouding dan thuis. Als je thuis onze katers ziet(rkc,vitesse en ado) hebben we er uit eigelijk veel minder, want uit kun je daar van verliezen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 6. ilonk zegt:

  @ddbt. Eerst begin je met dat het 3 punten zijn en voor de rest niet goed en je eindigt met dat iedereen op van der linden en looms na redelijk goed waren. Dus conclusie zo slecht vond je het niet. Heerenveen is de laatste tijd ook niet in bloedvorm en ze geven ons wel ruimte om te voetballen op een goed, strak veld. Tegen de graafschap uit kun je niet goed spelen had ik al gezegd en naar omstandigheden was het best wel goed en vooral effectief. Weinig weggegeven na het eerste kwartier. Als de rode kaarten niet waren gevallen hadden we met 1-4/5 gewonnen. Volgende week met breukers, rienstra, van der linden en davidson spelen( laatstgenoemde doet het toch zeer goed en denk dat hij nu echt getest wordt volgende week tegen narsingh. Gelukkig staat looms daar niet en ja hoop ook dat het bestuur zijn contract niet verlengd. Haal een goede ervaren centrale verdediger en zet jason linksback en te wierik op de plek van breukers.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 7. ddbt zegt:

  Nou 3 punten en dat was het. Als je zo speelt volgende week dan verliezen we wel 0/3 van heerenveen. Ik ben echt helemaal klaar met looms, wat een megool, als hij zijn contract serieus verlengt sla ik mijn hele kamer aan gort. Arementeros vond ik ook weer veels te nonchalant hoor Robert.Hij mist echt veels te veel en heeft niet de killersmentaliteit wat Gourije wel heeft. Die jongen is geen spits peter bosz. Zet Gourije in de spits tegen heerenveen. Jallo linksback en laten staan verdomme. En oja vdl, pijn aan mijn ogen. Verder 3 belangrijke punten en ik vond de meeste toch wel redelijk spelen. Vooral Gourije vind ik erg goed.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 8. ilonk zegt:

  Ja sorry robbert, maar over looms blijf ik zeggen die hoort niet meer in de basis. Hij wordt overal eruit gelopen, is te laat en verdedigt met 2 meter afstand van zijn tegenstander en maakt domme overtredingen(zie penalty) en tweede gele kaart.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 9. Robbert zegt:

  Wat heb ik je gezegd ilonk, jij wi veel te snel wisselen, Effie ook weer zijn goaltje. Heb eens wat meer vertrouwen in je eigen spelers, afbranden is zo eenvoudig en zo simpel. Armenteros gaat volgende week weer scoren, let op mijn woorden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 10. ilonk zegt:

  De rode kaart voor duarte vond ik niet terecht. Het was gestrekt been, maar dat zie je vaker en later deed die speler van de graafschap het erger bij quansah en was geeneens geel. Die looms kan wel hard werken hoor hahaha. Ongelooflijk hoe hij in een ongevaarlijk situatie die speler een dauw geeft en later een te late tackle inzet(komt door de beperkingen die hij heeft). Op het eerste kwartier na hebben ze een zakelijke wedstrijd gespeeld met meer diepgang naar voren ipv dat eindeloos getik. Het was niet altijd even goed, maar vond wel dat er in ieder geval geknokt is. Die davidson bevalt me steeds meer en samuel ja robert hij heeft heel mooi gescoord alleen soms eerder afspelen ipv lopen met de bal, want ze hadden makkelijk nog de 1-4 kunnen maken voor de rode kaarten en dan was het een stuk gemakkelijker geweest.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 11. rono zegt:

  Mooie uitslag, rkc ook verloren, laatste wedstrijd nec thuis, 9e plek nog mogelijk. Looms slemiel vd avond, penalty was dom en 2e gele kaart nog dommer. Had ons overwinning kunnen kosten. Armenteros had meer moeten scoren, wel heel mooi hakje die er helaas niet in ging. 3 puntjes erbij

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 12. toekan zegt:

  mam mam man looms

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 13. Dakmaster zegt:

  Godverdomme Mark looms idioot!!!!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 14. toekan zegt:

  weer die domme looms

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 15. Vin zegt:

  Volgende week jalo hè he

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 16. derk zegt:

  iemand stream, mijn beeld doet nog steeds niet helaas.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 17. mojave zegt:

  @jaap
  bruns trainde gisteren wel mee, maar had duidelijk last van zijn enkel/kuit, ook vejinovic was zeker niet fit..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 18. jaap zegt:

  Sjonge jonge wat een kut gedoe. Veder weer een slappe wedstrijd, maar gelukkig hebben we 1x geluk en staat het 1/2 inplaats van 4/1 wat ook had gekund. Maar vdl en looms zakken weer eens door het ijs, net als overtoom. Doe toch Bruns er eens in man.Die jongen heeft 3 goeie wedstrijden gespeeld. Terwijl willie al het tempo eruithaald. Gourije weer erg goed! Zet die jongen toch in de spits, maakt elke kans af.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 19. toekan zegt:

  nou zo zie je er niet veel van

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 20. huub rozendal zegt:

  nou duurt wel lang

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 21. HenkTS zegt:

  Ondertussen al 10 min en 0 goals (gelukkig?) gemist…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 22. dessie zegt:

  kloten eredivisielive-> nu missen we een deel vd wedstrijd… Even geduld-> nou dat duurt bij jullie wel erg lang Heren Eredivisielive???

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 23. Pin zegt:

  tis a weer goe

  VN:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 24. Pin zegt:

  tsss zet ook net aan… gelijk 1-0 achter ble

  VN:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 25. ilonk zegt:

  @robbert. Ik hoop het, maar zie het somber in. 3 doelpunten in een heel seizoen voor samuel beetje karig.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 26. Robbert zegt:

  Hou eens op met je gedram ilonk om Armenteros en Everton er naast te zetten. Ze gaan vanavond scoren, let maar op!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 27. ilonk zegt:

  Edit: armenteros op de bank dan bedoel ik.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 28. ilonk zegt:

  @eduard. Zoveel reserves spelen er niet. Alleen davidson op plek van rienstra naast van der linden en overtoom komt weer in de plaats van bruns. Ws weer gouriye rechtsbuiten ipv spits. Geen vleugelspelers en weer armenteros en everton. Zolang hij bij die voorhoede blijft spelen scoren we niet of het moet van duarte komen. Hij moet met pedro en van miechem spelen en everton en duarte op de bank.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 29. Hernkuh zegt:

  Alle euforie ten spijt maar dit wordt (weer) een donders lastige (UIT)wedstrijd. Hoop dat het “mooie” voetbal nu eens achterwege blijft én dat er eens een mooie wedstrijd met inzet, passie en strijdlust gespeeld wordt. Drop of dronder !!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 30. eduard zegt:

  Eindelijk gaat Bosz ertoe over om de reserves op te stellen. Maar dan hoop ik dat er niet 3 maar meerdere reserves een kans krijgen. Pas dan denk ik dat Heracles gaat winnen, door inzet en kwaliteit. Nogmaals onze reserves doen niks onder voor de basis spelers, maar tonen veel meer inzet.Tegen de Graafschap zullen ze het wel weer bewijzen, hoewel geen gemakkelijke tegenstander, maar ik hou er een goed gevoel aan over.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 31. heinrich zegt:

  Dit komt wel goed,ik hou het op 3-1 voor Heracles Almelo

  VN:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 32. jaap zegt:

  @Ilonk
  Als je daar wint vind ik het ook gewoon een stunt hoor. We hebben daar al jaren niet gewonnen en spelen op nac uit na al weken dramatische en we hebben geen spelers die de mouwen op stropen of iemand die eens opstaat. Dus dan is de voorspelling bij de toto makkelijk gemaakt. Een dikke 1.De graafschap komt juist beter in vorm en zal beseffen dat ze hier een prachtige slag kunnen slaan.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 33. ilonk zegt:

  @henk. Enne roda is minder dan ons? Heb de wedstrijd gezien en nac was veel beter alleen benutten ze de kansen niet en heracles heeft nac van de mat gespeeld. En stunt pff hoe diep kun je zinken normaal moeten we daar winnen. We gaan trouwens niet winnen, want we kunnen goed voetballen, maar strijd en fysiek geweld hebben we niet. Wordt 2-0.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)
 34. henk zegt:

  Nou de overwinning op de nac stelt echt minder en minder voor. Ze verliezen nu zelfs van roda thuis.. Naja hopelijk willen de spelers wat goed maken en vresen ze het laatste beetje gras wat daar nog licht op en zijn we in staat tot een stunt( ja zo zie ik winnen van dit heracles bij de graafschap).

  VA:F [1.9.22_1171]
  Score reactie: 0 (Aantal stemmers: 0)

Geef een reactie