Everton Ramos da Silva hoopt zijn carriere voort te kunnen zetten in Nederland. De Braziliaanse spits, die aangegeven heeft te willen vertrekken uit Almelo hoopt op interesse van een Nederlandse club.

“Ik hoop op een Nederlandse club”, laat hij weten aan De Telegraaf. “Het bevalt mijn gezin en mij hier dermate goed, dat ik hier graag wil blijven. Op dit moment is er, voor zover ik weet, nog geen

interesse vanuit Nederland.”

Eerder was er al interesse vanuit Turkije, maar hier had hij geen zin in. Maar Brazilië is wel een optie.  “Als er geen interesse vanuit Nederland komt, is een terugkeer naar Brazilië een optie. Daar zijn wel wat clubs geïnteresseerd in me, vertelde mijn zaakwaarnemer. Maar zolang niets concreet is, hoef ik het niet te weten. Ik richt me op Heracles. Ik heb ook tegen m’n zaakwaarnemer gezegd: ‘Als jij je werk doet, doe ik het mijne.’ Ik wil het seizoen met Heracles gewoon goed afsluiten.”

HAFC.nl is nu voorzien van een reactiesysteem van Disqus. Hiermee is het weer mogelijk om reacties te "liken" en kun je reacties sorteren op nieuw, oud, populair, etc. Daarnaast kun je anoniem reageren of een reactie plaatsen onder je Facebook of Twitter account.

 • Arthur

  Gewoon voor twee jaar bijtekenen zou ik zeggen 🙂

 • Romano

  Kijk, dat je niet genoeg spelers hebt kan, maar door de VA en de eagles zouden we toch wel een selectie vol kunnen krijgen.. beetje minachting om John dan binnnen de lijnen te brengen, ook niet erg respectvol naar FC Utrecht

 • René

  Henkuh, steve. Mokone heeft per fax laten weten niet beschikbaar te zijn. Heracles schijnt nagenoeg rond te zijn met Rudy Metz

 • Henkuh

  Het is natuurlijk Folkert Velten !!

 • Henkuh

  Het zegt natuurlijk wel iets over ‘t niveau dat er zelfs gewonnen wordt als John Stegeman mee doet……… Goh, misschien dat Volkert Velten of nog beter, Steve Mokone nog beschikbaar zijn…… !
  ondanks de 3 punten moesten we ons eigenliojk diep schamen !

 • Bosveld

  @Ilonk, ik vind dat eigenlijk wél schandalig, je kunt het niet maken om een trainer van achterin de dertig met een bmi van boven de 40, bij wijze van spreken, in te laten invallen in een beloftenelftal. Men heeft de beschikking over jeugdspelers uit de VA en over de reservespelers van Go Ahead, die spelen niet meer in de beker en hadden afgelopen weekeinde geen competitiewedstrijd.

 • ilonk

  @bosveld. Nou en. We hebben beker woensdag en daarom ook niet veel mogelijkheden. We hebben wel met 4-2 gewonnen van de koploper met een heel vernieuwd team en schamp gescoord zag ik.

 • Klaas

  @Wayne
  Ben benieuwd waar jij dat vandaan hebt maar smit heeft vandaag nog gezegd dat hij geen spelers meer gaat verkopen

 • René

  Mooi dat john mee doet, geeft aan dat leeftijd geen rol speelt. Heracles moet folkert maar eens bellen.

 • Bosveld

  Mensen, het is weer zo laat. John Stegeman doet mee met de beloften…

 • Tom Koers

  Beste mensen,

  Als er nog mensen zijn die artikelen willen kopen in de fanshop: Ik heb nog 6 tegoedpassen van 60 euro. Deze mogen voor 35 euro per stuk worden overgenomen. Je mag ze ook los overkopen.
  Voor interesse: mail naar koerstom@hotmail.com

 • Koja

  @Robbert: ik kan niet beoordelen wat daar de reden van is; kan zijn dat de korte transfertijd die er nog is hier mee te maken heeft. Je wilt natuurlijk ook kunnen zien of een speler de transfersom die een club vraagt ook werkelijk waard is. En dat is door ziekte van de speler niet mogelijk gebleken. Soms gaat een club ook ineens een hogere transfersom vragen wanneer er meer belangstellenden voor een speler zijn.

 • Robbert

  @ koje ik ben voor 90% eens met je verhaal. Er is echter wel een kantekening te maken tav speler op de proef laten komen,. Is heel goed want we weten allemaal dat Heracles zich geen “miskoop” kan veroorloven.maar bij mij blijft wel de vraag hangen, waarom laten komen als je er zakelijk niet uit bent. met zowel de speler alswel zijn club. Verder doet ons bestuur het uitstekend.

 • Kris

  @ koja
  Volledig mee eens!

 • sjaak

  @Wayne

  Praat geen stront man. Twente haalt Djuricic. Die zijn absoluut niet bezig met Duarte.

 • Koja

  Ik verbaas me maar weer eens over hoe negatief hier gereageerd wordt. Reacties als “ze leren het nooit” slaan naar mijn mening nergens op. Bestuur en directie van Heracles worden alom geroemd voor de wijze waarop met zeer beperkte middelen nu al jaren achtereen in de Eredivisie gepresteerd wordt. Het lijkt wel of sommigen die hier reageren dagelijks inzicht hebben in de financien van Heracles en bij gesprekken met spelers en clubs over contracten aan tafel zitten. Juist de zorgvuldigheid waarmee Heracles hiermee omgaat is te prijzen.
  Ook de negatieve wijze waarop gereageerd wordt op spelers die te kennen geven wel eens ergens anders te willen voetballen vind ik soms ver beneden peil. In de voetballerij is het nu eenmaal niet zo dat je zoals in het bedrijfsleven na 10 of 15 jaar wel eens van werkgever kunt switchen. En dat jonge jongens zoals Armenteros ambitie hebben om hogerop te komen, daar is toch niets mis mee? En als Everton na zeven jaar eens bij een andere club wil kijken kan ik mij dat ook heel goed voorstellen. Ook ik heb mijn leven lang niet bij dezelfde baas gezeten. Kritisch zijn als supporter mag, maar wel met respect, zowel richting bestuur, directie als spelers van Heracles.

 • DenniS

  Kunnen we Messi ook wel op proef nemen die kun je ook niet betalen.. eerst informeren is wel zo makkelijk

 • DenniS

  Wat een beleid, neem je een speler op proef vraag je niet errst wattie kost pfff .ze leren het ook niet he

 • Wayne

  Duarte officieel naar Twente…. weg hele as, opnieuw beginnen met bouwen en we hebben nog maar een paar dagen!

 • Robbert

  Ps voor EK uit D dit hebben we toch al veel eerder meegemaakt! Spelers laten trainen die achteraf te duur bleken te zijn! Blijkbaar hebben ze van het verleden niet geleerd.

 • Robbert

  Oké HAFC_wijfie een heel volwassen reactie!!

  Fer weg bij onze buren, wie hebben zij dan op de korrel……..Duarte…….voor € 3 miljoen gaat Jan hem brengen. Ik lees dat onze Finse spits niet doorgaat, zijn club vraagt teveel geld. Oh Jan wat zit je weer op je portemonee.

 • EK uit D

  Goed beleid. Je laat een speler uit Finland komen, wil hem laten mee trainen en dan blijkt hij ziek te zijn. En nu sturen ze hem terug omdat FC Honka een te hoge transfersom, KUN JE DAT DAN NIET BETER VANTEVOREN BESPREKEN????????????????

 • luc

  hee Luc, everton gaat niet naar twente, Leroy Fer gaat naar de engelse club toe die everton heet, de club waar Drenthe en john heitinga ook spelen! de everton van heracles maakt bij ons het seizoen af en veijnovic ook. toch hoop ik dat ze veijnovic nog een contract aanbieding doen, alleen d,r mag bij hem wel wat meer vecht lust in komen, en niet altijd dat lakse gedoe! verder we hebben een mooi team creatief goede spelers. de verdediging vindt ik ook goed maar daar zitten er een paar die mogen van mij wel wat op hun donder hebben. eigenlijk na zaterdag het hele team zowiezo egt slecht en slap in duels en weinnig tot niets gecrieerd egt jammer we kunnen veel beter en dat is al vaak gennoeg bewezen, maar ik snap 1 naam niet wat die in de basis doet ik ben niet tevreden over davidson, hij kan veel beter, ik heb ook verder niets tegen hem verder prima voetballer maar zie liever iemand anders als hem centraal staan of is het zo dat veldmate niet helemaal fit is nog en hij daarom in de basis staat als dat zo is dan heb ik niets gezegt! groeten Luc

 • luc

  ik ben het helemaal eens met de heer of dame die hier heraclied heet. ik zie everton in de eredivisie ook geen stap hoger op maken, clubs als vvv en willem2 willen hem zeker wel, maar zelfs al zou groningen aan kloppen zal ik als ik everton was lekker bij ons blijven! ik hoop toch enigzins dat effie nog 1 of 2 seizoenen blijft zal wel niet maar toch. maar even wat anders wie kan er mij antwoord geven of mokotjo van feyennoord voor ons haalbaar is, ik heb gelezen op voetbal primeur dat hij in rotterdam op een zei spoor beland is en feyennoord niet met hem verder wil, ik vindt het wel een leuke speler voor ons en zou het ook wel vinden passen zijn er hier medere mensen mee eens of grijp ik naar een te dure klant voor ons? groeten Luc

 • luc

  everton naar twente ? Fer gaat weg bij twente dus……………

 • hafc_wijfie

  Sorry voor mijn taalgebruik.
  Zeiken vervang ik door zeuren.
  Jezus he je mag hier tegenwoordig niets meer zeggen.

 • sjaak

  Willem 2 misschien? Hij is een van de vele die beter denkt te zijn dan hij is. Heeft niet door kunnen groeien met het niveau van heracles en verdient ook nog eens heel veel. Het is goed als beide partijen uit elkaar gaan. Speelt nu, omdat er weinig concurentie is, maar hij is zeker niet onmisbaar.

 • Robbert

  Geen probleem met een andere mening, graag zelfs. maar iemand van zeiken betichten is niet netjes toch!

 • Rick

  Ti’s toch te gek om los te laten, hy speelde echt heel beroerd zaterdag, ja alweer..
  Effie succes;)

 • heraclied

  ik zou me zo geen club kunnen bedenken die everton graag zou willen. natuurlijk clubs als VVV en Willem2 wel maar een stap hogerop in nederland zie ik hem niet maken

 • cewi

  @ Robbert
  Spelers afkraken doe je niet, ben ik met je eens maar altijd maar weer -mede-supporters afvallen is ook niet normaal. Je moet maar eens accepteren dat er mensen zijn die een andere mening hebben dan jij !!! Tjongejongejonge !

 • Robbert

  Beetje meer respect voor de clubtopscoorder alle tijden van Heracles op eredivisie nivo. Mag hij dit zeggen, ja toch! Verder moet Heracles gewoon proberen Effie te houden.

 • hafc_wijfie

  Heracles Almelo is een Nederlandse Club!! Duh!!
  Vanaf dag 1 van het seizoen zeiken over een andere club.
  Je hebt een doelpunt gemaakt en maak er eens wat meer en dan denk je maar na over waar je heen gaat.