De komst van de Finse spits Tim Väyrynen is voorlopig van de baan. De 19-jarige Fin zou afgelopen vrijdag voor het eerst een training afwerken tijdens een proefperiode in Almelo maar meldde zich direct ziek. Väyrynen vertrok daarna direct terug naar zijn geboorteland.

De kans op een herkansing voor Väyrynen, nog voor de transferdeadline, werd voor het weekeinde al minimaal geacht, aldus de Telegraaf. Heracles heeft deze week met het bekerduel van woensdag tegen PEC Zwolle immers een druk trainingsschema, waarin geen ruimte werd gevonden om de speler ‘fatsoenlijk’ te testen. Heracles heeft momenteel met Geoffrey Castillion slecht één echte nummer 9 in huis. Na het vertrek van Samuel Armenteros

is een extra spits erg gewenst.

Van het geld dat werd ontvangen voor Samuel Armenteros en Willie Overtoom gaat het meeste terug naar de financiers van het spelersfonds. Veel geld is daarvan dus niet beschikbaar voor een aankoop in deze transferperiode die nog tot vrijdag 1 februari open is.

HAFC.nl is nu voorzien van een reactiesysteem van Disqus. Hiermee is het weer mogelijk om reacties te "liken" en kun je reacties sorteren op nieuw, oud, populair, etc.

Als je wil dat je reactie direct te zien is, dien je in te loggen met een Facebook, Twitter of een Disqus account. Als je anoniem reageert, moet de reactie eerst goedgekeurd worden door de redactie.

 • Arthur

  Hebt vertrouwen, stelletje opportunisten 😉 Natuurlijk leveren we kwaliteit in…C’est la vie… In positieve zin betekent dit een kans voor Vujicevic, Gouriye en Vejinovic… Als je kwaliteit inlevert, dan zul je moeten compenseren met inzet.

 • ilonk

  Het verschil met de onderste plaatsen is slechts 4 punten, maar het verschil met de playoff europees voetbal is nog minder slechts 2 punten. De komende wedstrijden gaan uitmaken waar we voor strijden. Hoop dat duarte wel blijft, want stel dat twente pas donderdag komt dan kan heracles niets meer ondernemen. En nu kunnen we nog niets, want er is nog geen geld.

 • Kris

  Lees net dat Twente toch bij ons heeft geinformeerd in verband met Duarte. Mochten hun twee andere opties niet doorgaan, dan komen ze verwacht ik, toch bij hem uit. En een flinke pot met geld kunnen we niet weigeren en moeten we ook niet doen. Daar moeten we wel op gaan anticiperen, want de spoeling wordt dan wel heel dun. Verdomme, ik begin hem toch wel te knijpen, zo veel punten staan we niet los van de onderste plaatsen en het team van nu moet toch nog aan elkaar wennen. In de aankomende wedstrijden kunnen we zeker punten pakken, maar er zit nu ook wat druk op.

 • Tom Koers

  Beste mensen,

  Als er nog mensen zijn die artikelen willen kopen in de fanshop: Ik heb nog 6 tegoedpassen van 60 euro. Deze mogen voor 35 euro per stuk worden overgenomen. Je mag ze ook los overkopen.
  Voor interesse: mail naar koerstom@hotmail.com

 • Bestuur Heracles stuurt geleidelijk aan , om de gemeente te laten zien, dat een nieuw stadion , meer dan wenselijk is. Ze zijn duidelijk aan het afbouwen. Let op : dit worden nog zware tijden om te handhaven , ik zei het maanden geleden al. Gewoon geen geld om andere spelers te verwelkomen. Meeste geld gaat gewoon terug naar het investeringsfonds , met alle gevolgen vandien . Wat zou er gebeuren , als de spelers niets hebben opgeleverd? Onbegrijpelijk dat er niet wat anders met het geld gebeurt. Het is gewoon noodzakelijk dat er wat bijkomt. Dit is het begin van het einde, Ook vwb de opstelling heb ik mijn gelijk gehad. Ben blij dat ze weer terug zijn gegaan , naar de oude speelwijze. Geloof me dit heeft alleen maar punten gekost. Kan alleen als er meer mee verdedigd werd, maar dit gebeurde niet , spelers bleven op het middenveld en of over de middenlijn staan. Te weinig echte verdedigers , tegenover meestal vrij snelle aanvallers. Dit systeem kun je uitvoeren tegen enkele tegenstanders, maar de fout werd gemaakt , om dit altijd te doen. ( erg domme fout , vind ik nog altijd ), maar ja dit was een goede leer. Opm: Bestuur weet wat je doet, ik zou zeggen, haal een betere spits, voordat het te laat is, ook de positie op de ranglijst geeft meer geld. Je verliest alleen maar , als je dit terugstort , wees verstandig , en laat het geen gevecht worden om het stadion.
  Alhoewel ik hoop ook op een nieuw stadion, ik blijf een echte Heracles aanhanger. Een spits erbij en ik ben al tevreden. ( onze spits komt echt te kort helaas ) , maar hij werkt wel hard.

 • Ugur

  Ik word echt ziek van als we elk jaar met zo’n smalle selectie moeten doen! Er is weinig concurrentie op bepaalde posities en wat verwacht je dan? Natuurlijk krijg je dan heel veel om je oren tegen bepaalde clubs. En dan te bedenken dat je in de problemen komt met Jong Heracles. Waar gaat in godsnaam al dat geld heen? Zoek desnoods transfervrije spelers, veel clubs versterken zich in de winterstop en wij worden er alleen maar zwakker op. Dit zeg ik niet alleen omdat Armenteros en Overtoom weg is en door zaterdag. Maar we hebben gewoon meer spelers nodig dan onze selectie momenteel. Dit komt ook ten goede voor concurrentie, blessures/schorsingen op te vangen en Jong Heracles. Als het zo door gaat zetten ze straks nog Peter Bosz en Hendrie Krüzen op het veld.

 • JTD

  das mooi kut..