Luis Pedro gaat nog deze winter weg. De rappe aanvaller staat in de belangstelling van Botev Plovdiv, dat vijfde staat in de Bulgaarse competitie. Dit nieuws mag op merkelijk genoemd worden. Nico-Jan Hoogma gaat er vanuit dat de transfer rond gaat komen. “We verwachten dat Luis er zelf ook uitkomt en dan verkast hij per direct naar Bulgarije”, aldus de algemeen directeur.

Luis Pedro kwam in 2011 naar Heracles. Daarvoor speelde hij voor Go Ahead Eagles, Excelsior en Feyenoord. Hiermee raakt Heracles opnieuw een aanvaller. kwijt. Eerder verruilde Samuel Armenteros Heracles Almelo voor Anderlecht.

Hoeveel geld er met de transfer van Luis Pedro gemoeid is, is nog niet bekendgemaakt.

HAFC.nl is nu voorzien van een reactiesysteem van Disqus. Hiermee is het weer mogelijk om reacties te "liken" en kun je reacties sorteren op nieuw, oud, populair, etc. Daarnaast kun je anoniem reageren of een reactie plaatsen onder je Facebook of Twitter account.

 • MET DE GOEDE OPSTELLING V/H ELFTAL KOMT HET WEL GOED.

 • struisvogel

  @ Henkie jij snapt er niet veel van bij degradatie weg succes supporter weer een hechte groep en begin van de basis voor en goede sweer en tuurlijk werkt het bestuur vel tegen maar goed jij komt blijkbaar voor de voetbal en ik voor kameraad schap en plezier of ze nu winnen of verliezen

  @ sjaak
  Ik snap wel wat je bedoelt maar bij uitleg hier boven valt weinig toe te voegen maar zo als het nu gaat gaat het nniet echt heel best en zal ook wel niet veel beter worden zo

 • Catering Eindhoven

  Wie wult er un breutje wurst?

 • Eindhoven politiepaard

  Dan kom ik een kijkje nemen in t uitvak als mijn almelosche vrienden weer eens langskomen..

 • Hellemond fantastics

  Als jullie volgend jaar weer in de toto zitten en van jullie uitvak een staantribune willen maken, bespaar jullie de moeite.. Dat wij met al plezier hoor! Doen we gelijk het sanitair!

 • BV Veendam

  Komen jullie gewoon weer op de lange zijde zitten met 80 man? Nodigen we de jongens uit Groningen ook weer uit!

 • Eerlijkeman

  Helaas zijn de belangen te groot geworden.. het feit dat 2 weken geleden opnieuw in de krant werd aangekaart dat +/- 60 supporters een stadionverbod heeft gekregen heeft maar 1 doel. De buitenwereld overtuigen hier een seizoenskaart aan te schaffen voor het ooit nieuw te bouwen stadion.. ‘in dit theater kunt u nog gewoon van een avond uit genieten’. Helaas wordt tegenwoordig compleet voorbij gegaan aan de echte supporters, nog triester is misschien wel dat dit door bijna iedereen tegenwoordig al wordt opgevat als normaal en simpelweg geaccepteerd wordt.

 • sjaak

  Over die sfeer ben ik het met julie allemaal eens en dat snap ik ook nog van struisvogel, maar om dan te willen degraderen gaat wel heeeel erg ver en de sfeer krijg je er niet mee terug hoor. En inderdaad gaat in Nederland bij elke club de sfeer keihard achteruit. Ik snap dat de meesten de sfeer van vroeger terug willen, maar dat krijg je niet 1,2,3 terug met degradatie hoor. En Struisvogel ik vind het beetje jammer dat je het op de man gaat spelen, want we kennen elkaar niet eens. Het enige wat we allemaal hier gemeen hebben is dat we het beste voor onze trots willen en daarom hoop ik wel dat we nog jaren in de eredivisie spelen en misschien wel eens Europees voetbal halen!!

 • Jari

  Daar komt bij dat het huidoge beleid het onmogelijk maakt om een goede sfeer te krijgen.. Maar dat is de tendens bij alle ere-divisieclubs en dat is ook iets wat de hoge heren het liefst willen hebben. Het pijnlijke is dat bijna niemand dat inziet en het allemaaal maar goed vind!

 • Willem345

  Ik snap niet waarom julie dan niet met zijn allen sfeer gaan maken. Alleen maar negatieve zeikerds die de club ook niet vooruit helpen. En het is maar wat je wil. Straks degraderen we en hebben we geen goed voetbal+ geen goeie sfeer meer. Nou dan zijn we blij.

 • Tom

  @hafc-1903 amen…

  helaas is de BTE niet meer.

  daar kwam ook een groot gedeelte van de sfeer vanaf.
  zoniet zon beetje alles…

 • HAFC-1903

  Deze mensen willen alleen weer naar de toto zodat de geweldige sfeer weer terugkomt wat hier de eerdere jaren was. kijk maar foto’s bij Cootjedesign.nl van 2006/2007/2008 en je ziet dat het altijd
  een dik feest in Q was ( en ernaast ) en we behoorden tot het beste publiek van nederland. Iedereen stond er vol achter en de sfeer was geweldig. Doordat er nu zon grafstemming is kijk ik met weemoed terug naar deze tijd, de eerste jaren eredivisie en daar voor, toen de sfeer nog zo mooi was. Dat heb ik nog liever dan dat er goed word gevoetbald met zo’n grafstemming als nu, daar neemt mijn vreugde van af!

 • Jari

  Denk dat de grootste kutsupporters, de “supporters” zijn die het geen ene reet kan schelen dat Heracles naar de kloten is gegaan..

 • Henkie

  Struisvogel jouw nemen we niet series als je liever wilt degraderen. En dan heracles ook nog triest noemen. Kansloos figuur

 • struisvogel

  @ smaak

  Volgens mij begrijp je het verhaal niet helemaal of zit je met je ogen vol schijt achter de computer. Jij zal wel een van de supporters zijn die in de 70e minut weg gaat. Of een of andere randebiel die geen club gevoel kent want het clubje heracles wat ik ken (de) is gemoedelijk allemaal samen niks geen gezeur of svs als er iemand een scheet laat wees realisties er moet gauw wat gebeuren.

 • sjaak

  Wat een stelletje kut suporters hier!! Gadverdamme nog aan toe. Degraderen allemaal het liefst. Nou hou dan ook je bek als heracles verliest, want dat is voor julie alleen maar goed zodat de JL dichter bij komt.

 • Tom

  grappig die verhalen.

  OPGEVEN IS GEEN OPTIE!!!!

 • Hugo

  Tuurlijk zou het zonde zijn ALS we degraderen, aan de andere kant heb ik er ook niet zoveel moeite mee. Wedstrijden bezoeken bijf ik sowieso doen, dan het liefst in de eerste divisie met mensen die allemaal oprecht supporter van Heracles zijn. Zaterdag was echt de druppel voor wat betreft triestelingen die de club in de steek lieten. SCHANDE! Dan maar terug naar de toto inderdaad! Heeft niks met negatievisme te maken, meer met realisme.
  De mensen die zeggen dat wij nepsupporters zijn, zijn het misschien zelf wel… Want wie zijn hier nou nepsupporters? De mensen die hun hart laten spreken en zien dat Heracles kapot gaat of de mensen die het gelaten toestaan dat hun “geliefde” club (? of maak ik hier een inschattingsfout?) kapot aan het gaan is?(voor zover de club nog niet kapot is..)

 • mitsubishi forklift ultras

  Komen jullie dan ook voor het eerst bij ons langs?

 • Bb

  Idd Dbb! Kolkje, Rembrandt blikken S! Wat een tijden..

 • Fan

  Kappen met dat negatieve gedoe. Stelletje paniekzaaiers.
  Vorig jaar raakten we ook onze topscorer (Plet) kwijt.
  We doen nog steeds mee om Europees veotbal.
  Zo lang we nog niet op plaat 15 staan maak ik me geen zorgen.

 • Tom

  opgeven is nooit een optie. hedendaags helaas wel….

  tja als degraderen de oplossing is.
  doe mij dat dan maar.
  maar het kan ook anders jongens!

 • POG

  je moet er overal zelf een feest van maken. dat dan in de eredivisie niet gebeurt. moet je jezelf maar voor in de spiegel kijken

 • Skooier

  Mag ik in Haarlem bij jullie aanschuiven op het terras? Ga ik weer atje’s stroop drinken.

 • struisvogel

  Op dit moment zijn we gewoon een triest club er is geen gevoel of broederschap meer te bekennen hoor dan idd maar toto divisie als dan de sweer weer van vanouds wordt teken ik er ook voor

 • DBB

  in de tooootooo divisie!!!
  Vrijdag avond voetballen, hele weekend verder vrij voor andere dingen.
  Vanuit je werk, snel omkleden, lauwe blikken uit de winkel, vette snack in je kanus en met 20 auto’s on tour!!

  Geen combi geouwehoer, geen 30 euro voor een ticket en geen verdere verplichtingen..

  Tevens is het altijd een feest!!

  Hopelijk komt de juiste sfeer weer terug ipv deze grafstemming!!

 • Hellemond!

  Kan iemand een ladder komen brengen?

 • Mi-Side LWD

  Zou gezellig zijn als jullie ook weer een keer met een volle bus langs de cambuurbar rijden

 • m-side

  Wij zijn jullie volgend jaar weer. Komen jullie weer met de trein?

  gr den bosch

 • Redactie

  Gezellige boel jongens. De site leeft weer 😉

 • Andere Hans

  Niet bedoeld om de geruchtenmachine op gang te zetten, maar ik hoorde dat Lerin Duarte in Nijverdal gespot zou zijn al pratende met mensen van FCT.
  Iemand anders dit ook toevallig gehoord?

 • Chris

  Oja Rick, ik kan je garanderen dat die trolls(of hoe dat ook maar mag heten) geen Twente-supporters zijn.. Dit gast over gebeurtenissen uit die tijd waar ik bij het lezen stiekem wel een glimlach van op m’n gezicht kreeg.

 • Toto divisie

  Zou mooi zijn als jullie terug komen jongens!

  Hier is het altijd een feest!

 • Chris

  Rick, hoezo triest volk en ‘successupporters’? Ik zou het alleen niet heel erg vinden als we degraderen, wel enigszins jammer natuurlijk. Ik ‘boycot’ op dit moment inderdaad de uitwedstrijden wegens supporter pesten, de veel te hoge prijzen en andere zaken. Dat alles heeft met allerlei zaken die ik nu niet allemaal ga typen.

  Moraal van het verhaal: als door degraderen weer de beleving die bij Heracles hoort terugkomt, waardoor ik voor een groot deel verliefd ben geworden op Heracles en alle randzaken(en nee, dit kon moeilijk door het geweldige voetbal komen..;)..), de mensen bij elkaar komen die we toendertijd hadden met alle randzaken van dien( solidairiteit, kameraadschap, een goede band met de club, het was ongecompliceerd, geen jankerds als het ff wat minder ging en ga zo maar door..), dan zou ik daar voor tekenen! 100%!

 • Crazy Side Oss

  Ook namens ons hartelijk welkom! Zorgen jullie dat het uitbak in het stadion weer teruggaat naar de andere kant van het stadion?

  Dick Heesen

 • Thom

  Drie (bijna) basisspelers weg en geen vervangers. Dat lijkt me gewoon slechte beleid.Je kunt wel zeggen dat er vervangers klaar staan. Maar als die het verlies al kunnen opvangen (denk het niet), dan moet je je afvragen wat je daarachter nog hebt. Stel je bijvoorbeeld voor dat Castiliion geblesseerd raakt, dan komt John Stegeman in de spits te staan?

  MAAR latenm we nog even wachten met oordelen en zien wie er na donderdag op de loonlijst staan bij Heracles. Ik hoop (ben bang tevergeefs) op nog één of liever nog twee directe versterkingen.

 • rick

  hoop dat de redactie deze reacties kan verwijderen en verbannen, 14 jaar en onder andere namen gaan posten, stoer hoor! veel succes v/d week thuis tegen Utrecht, twentenaaaaaar!

 • Jeroen

  Nou Truus, ik kan je wel vertellen dat dat de mooiste tijd was bij Heracles die ik ooit heb meegemaakt!

 • sjaak

  Rot toch op man foching trolls. We degraderen echt niet!!

 • Truus

  OS Emmen,mij zie je niet in dat stinkende hol van jullie!!

  Want wij blijven er met een beetje moeite,er gewoon in!!

 • Omgeving stadion Emmen

  Ojee, zijn we net van die ene poepende gast uit Almelo af.. Komen die “groundhoppers” van vroeger volgend jaar weer op bezoek.. Desalniettemin: WELKOM!

 • Pedro weg , Duarte veel belangstelling, en let op , Ben Rienstra, heel veel belangstelling. We houden
  een dure Everton over. ( geen belangstelling in Nederland ). Uitverkoop in Almelo.

  Bestuur Heracles stuurt geleidelijk aan , om de gemeente te laten zien, dat een nieuw stadion , meer dan wenselijk is. Ze zijn duidelijk aan het afbouwen. Let op : dit worden nog zware tijden om te handhaven , ik zei het maanden geleden al. Gewoon geen geld om andere spelers te verwelkomen. Meeste geld gaat gewoon terug naar het investeringsfonds , met alle gevolgen vandien . Wat zou er gebeuren , als de spelers niets hebben opgeleverd? Onbegrijpelijk dat er niet wat anders met het geld gebeurt. Het is gewoon noodzakelijk dat er wat bijkomt. Dit is het begin van het einde, Ook vwb de opstelling heb ik mijn gelijk gehad. Ben blij dat ze weer terug zijn gegaan , naar de oude speelwijze. Geloof me dit heeft alleen maar punten gekost. Kan alleen als er meer mee verdedigd werd, maar dit gebeurde niet , spelers bleven op het middenveld en of over de middenlijn staan. Te weinig echte verdedigers , tegenover meestal vrij snelle aanvallers. Dit systeem kun je uitvoeren tegen enkele tegenstanders, maar de fout werd gemaakt , om dit altijd te doen. ( erg domme fout , vind ik nog altijd ), maar ja dit was een goede leer. Opm: Bestuur weet wat je doet, ik zou zeggen, haal een betere spits, voordat het te laat is, ook de positie op de ranglijst geeft meer geld. Je verliest alleen maar , als je dit terugstort , wees verstandig , en laat het geen gevecht worden om het stadion.
  Alhoewel ik hoop ook op een nieuw stadion, ik blijf een echte Heracles aanhanger. Een spits erbij en ik ben al tevreden. ( onze spits komt echt te kort helaas ) , maar hij werkt wel hard.

 • Cookie

  Wat een negatief gelul hier allemaal !!
  Iedereen wist dat Armenteros en Overtoom zouden vertrekken, nu is het mooi dat zij niet gratis de deur uitlopen.
  Dat Pedro verkocht is, is voor hem en Heracles een mooie bonus.

  Schamp (een helft) en Navratil speelden gister een prima wedstrijd. Die bij een club als Heracles zich kunnen waarmaken en kunnen doorgroeien.

  Nu rustig afwachten tot vrijdag of er een spits bij komt !

 • Ekte

  Rick knappe reactie knul..
  Ik verheug me op telstar, Emmen en cambuur uit…

 • Bepaalde mensen zijn hier alleen maar bezig met stemmingsmakerij. Als je dat datgene wat je zegr niet hard kan maken met feiten, houd dan liever uw mond dicht. Dit zorgt alleen maar voor een negatieve tendens op het forum.

 • Truus

  Beste rick,ik ben er ook niet bij,kaarten waren uitverkocht!!!

 • René

  Kan mij niet voorstellen dat er geen spelers bijkomen. Smit heeft zijn ambitie ,begin van de competitie, uitgesproken. Belofte maakt schuld

 • stef

  Ken je de mop van Fer???

  Dat is jammer voor handelshuis 053

 • rick

  wat een triest volk hier, vorige week zouden we europa ingaan en niemand zou ons iets kunnen maken en week later verlies je thuis tegen titel kandidaat PSV en we moeten weer oppassen voor deventer, helmond en volendam? schij aub uit.

  heb het volste vertrouwen in technische staf, bestuur en sponsors, die de club écht niet laten vallen. iedereen denkt dat we geen spits hebben, nou er is een jongen die er dit seizoen in 11 wedstrijden, 7 heeft ingeschoten, zónder EPO. Ninos Gouriye.

  Maar goed, ga lekker allemaal door met dat laffe gedoe via internet, ik blijf mijn club hoe dan ook steunen, en zal morgen ook aanwezig zijn in Zwolle, helaas zal ik vele van jullie daar niet zien, onder het motto; als het moeilijk gaat, zien we je niet. Blijf dan lekker helemaal weg adios.

  mvg

 • Kris

  Waar haalt iedereen die wijsheid over dat investeringsfonds vandaan? Misschien toch die Finse spits dan nog maar eens proberen….

 • Hellemond

  Koffie staat klaar!

  Ook moest ik jullie alvast de groetjes doen van de koetje boe casual crew van onze vrienden uit Eindhoven

 • stef

  @sjaak

  Ik snapte dat ook niet.
  kijk als je Duarte koopt van sparta snap ik dat het investeringsfonds geld krijgt als je hem weer verkoopt. Maar hoe kan je investeren in een gratis speler!

  Begrijp nu waarom Smit in de quote staat en ik niet

 • sjaak

  @flip

  Praat toch geen onzin. Kijk naar itwm. Ze willen bel Hassani het het liefst weer op de buitenkant hebben en zoek maar eens filmpjes van hem op. Speelt hij ook bijna alleen maar op de buitenkant! Ik snap ook niet waarom dat geld naar dat fonds moet! Overtoom en armenteros zijn gewoon gratis opgehaald!!!!!! We worden bestolen.

 • Rotte Vis

  Ook ik lig al klaar.. Jammer dat FCH failiet is!

 • Container Dordt

  Wij staan alweer klaar om naar jullie gegooid te worden!

 • Chris

  Zou het er dan toch van komen? Volgend jaar weer Deventer, Dordt, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Velsen, en andere steden. Zaterdag konden we vanaf ongeveer de 75ste minuut al zien wie er in zo’n geval wegblijven en wie er blijven. Toch handig om te zien dat in zo’n geval een stadion gebouwd dient te worden voor 4000 man minder en daar het bestemmingsplan ook niet voor hoeft te veranderen! Snel dat plastic eruit halen! Misschien komt de geroemde sfeer dan ook weer terug, krijgen we ietsiepietsie meer vrijheid en zijn kaartjes en shirtjes weer een beetje betaalbaar! En hop, snel de naam weer in ere herstellen: SC Heracles! Top!

 • Flip

  http://www.avcheracles.nl/ iedereen van harte welkom, back to the roots !

 • Flip

  @sjaak die spartaanen zz Lerin ook rechtsvoor neer, ik denk dat @Dirk het aardig goed inschat..helaas

 • Flip

  @botev No

 • Dennis

  @ Dirk Wat een onzin!

  Snap niet dat je onze voorzitter te durft beschuldigen van:

  “Nee mensen, dit geld gaat naar het spelersinvesteringsfons waar de heer Smit zelf ook in zit. Ik heb zo’n voorgevoel dat de heer Smit snel nog ff goed cashed en allang weet dat het nieuwe stadion er NIET komt en vervolgens vertrekt!”

  Onze voorzitter is in en in Heraclied en zou nooit zoiets in zijn hoofd halen. Neemt niet weg dat ik me verbaas over dat er niks gehuurd wordt. Hoe moet het nu gaan met het beloftenteam? We kunnen daar hooguit 7 spelers van onszelf opstellen, zonder blessures wel te verstaan. Wat heeft het dan nog voor een zin?

 • Henk

  Ik snap niet waarom het investeringsfonds geld moet krijgen uit de verkoop van Overtoom en Armenteros? Deze spelers zijn voor een appel en een ei opgehaald. Ik wil ook wel in zo’n investeringsfonds. Niets investeren en wel lekker cashen bij verkoop!

 • heinrich

  Morgen heeft Heracles geen last van Joey van de Berg want die gaat per direkt naar Heerenveen

 • piet

  Blijkbaar noodzakelijk om te verkopen, begroting gaat achteruit en het geld van Armenteros en Overtoom kon niet herinvesteerd worden. Bedankt gemeente Almelo vooral het nieuwe stadion blijven vertragen!

 • Dirk

  Wat een gelul …

  “Het geld van Overtoom en Armenteros wordt gebruikt om de begroting sluitend te maken”… Dus wanneer deze spelers niet waren verkocht hadden we 6 ton schuld? Lijkt mij geen goed beleid dan.

  Nee mensen, dit geld gaat naar het spelersinvesteringsfons waar de heer Smit zelf ook in zit. Ik heb zo’n voorgevoel dat de heer Smit snel nog ff goed cashed en allang weet dat het nieuwe stadion er NIET komt en vervolgens vertrekt!

 • botev

  Is Luis Pedro any good?

 • Kris

  Ondanks dat ik zeker wel de bibbers begin te krijgen, heb ik toch ook wel het volst vertrouwen in onze clubleiding. Ze hebben laten zien dat ze weten waar ze mee bezig zijn, dus ik verwacht eigenlijk nog wel dat er wat bij komt of dat er wat gehuurd wordt. Geld voor Pedro kunnen we gewoon niet laten lopen, hij was geen basisspeler, dus dat is een extraatje, lijkt me. Het worden nog een paar spannende dagen….

 • ilonk

  @ugur. Het geld voor overtoom en armenteros is gebruikt om de begroting sluitend te krijgen, want dat was het nog niet. Dus kunnen we evt alleen wat van het geld voor pedro. Ze zullen hem misschien verkopen zodat ze de gewenste speler misschien kunnen halen hoop ik. Liefst 2.

 • Ugur

  Werkelijk te gek voor woorden! Waar gaat al dat geld heen? Ik neem aan dat Bulgaren wel veel betalen. En dat geld voor Overtoom en Armenteros? Goed voor een miljoentje! Nou zet dan zelf een stadion neer als je toch zoveel bespaard! Of zet dan een eredivisiewaardige team neer, maar dit kan toch niet? Zelfs Zwolle heeft nu een betere team dan wij

 • sjaak

  Bel Hassani is een buitenspeler! Hij word bij Sparta alleen mid mid gezed, omdat hij voor de creativiteit moet zorgen, maar het is een buitenspeler! Hij zou makkelijk met ons niveau mee moeten kunnen. En we hebben het wel nodig ook. Castillion en Everton zijn niet goed genoeg en Marko is geen aanvaller en Gourije is nog steeds niet helemaal fit, terwijl hij wel onze enige echt goeie aanvaller is.

 • ilonk

  @gait. Hij kan ook vanaf de vlanken spelen las ik ergens, maar ja volgens ferry goeien wat eerder gezegd werd hier zegt dat pedro nog weggaat en dat er niets bijkomt. Kan me bijna niet voorstellen anders ga ik me voor het eerst in een seizoen me zorgen maken. De voorhoede is zwak.

 • Gait

  Ze Bel hassan ni.. is midmid

 • heracles95

  Heracles moet nu echt versterking gaan halen als luis ook weg gaat en direct bel hassani halen. en nog een fatsoenlijke spit die wel een bal kan aannemen

 • Gerrit

  Als er geen vervangers worden gehaald, gaan we een zeer moeilijk jaar tegemoet. Met twee spelers uit de 3e divisie van België en Tsjechië win je de oorlog niet. Ook Castillion komt hopeloos tekort en Everton scoort af en toe wel maar voetbalt vaak ook als een draak. Alleen Gouriye heeft potentie als aanvaller. Vergeet die bekerfinale of linkerrijtje maar.

 • Chris

  Bel ZSM Hassani!

 • ALBW

  Er mag nu toch wel wat versterking bij komen..

 • sjaak

  Als er een goed bedrag is geboden kan ik het snappen en nu als de soder mieter Bel Hassani ophalen. Dan hebben we echt een pareltje in handen en een goeie rechtsbuiten wat we nu toch wel missen. Hij is een man van de actie en dat kunnen we goed gebruiken!