Wordt Lerin Duarte de opvolger van Leroy Fer?

Lerin Duarte wordt genoemd als mogelijke opvolger van Leroy Fer. De naar Everton vertrokken middenvelder laat een gat achter op het middenveld van FC Twente en hierdoor lijkt er in Nederland een domino-effect te ontstaan.

Lerin Duarte zou hierbij concurrentie hebben gekregen van Filip Djuricic, Claudemir en Jens Toornstra. Overigens spreekt Jan Smit deze berichtgevingen tegen. “”We hebben niets gehoord van FC Twente. Bovendien is er deze maand al genoeg vertrokken

bij ons. We willen de huidige groep bij elkaar houden”, aldus de voorzitter tegenover RTV Oost.

Echter, mocht FC Twente met een goed bod komen, is de middenvelder natuurlijk binnen no-time vertrokken.

Reacties (36)

Reageer nu!
pollie 18:28 30 januari 2013

@ robbert

Ik denk dat we het niet eens gaan worden. En @ ilonkk ben juist realistisch dat we kwaliteit hebben ingelverd en weer gaan strijden voor degradatie.

GD Star Rating
loading...
ilonk 14:01 30 januari 2013

Mooi gesproken robbert. Realisme is bij veel supporters verdwenen door de onverwachte successen. Ado, rkc,heerenveen, groningen, heracles,nec,roda zijn allemaal op ongeveer hetzelfde niveau. Dus je kan 7e worden, maar ook 14e. Tis een hele lange middenmoot. Iedereen kan van iedereen winnen en wij moeten niet doen alsof heracles ajax,psv,twente of feyenoord zijn. Het enige wat we mogen verwachten is dat de spelers er elke week 200 procent voor gaan. Dat gebeurde mijns inziens niet tegen psv.

GD Star Rating
loading...
Robbert 22:50 29 januari 2013

Pollie

Hebben we niet van Heerenveen gewonnen…..?? of heb ik het mis. Was het resultaal niet belangrijker dan het spel? Staan we ook niet met 4 punten achterstand voor plaats 7? Dat er spelers verkocht worden is nu eenmaal het lot van Heracles, kun je daarmee niet omgaan Pollie? Moet je maar aan wennen, Wij worden opgegeten door clubs uit de top en subtop van Nederland en clubs als Twente, Feyenoord, PSV en Ajax door topclubs uit Europa, het zij zo, voetbal in Nederland anno 2013. Ze zijn bijna allemaal gezond en daar is helemaal niets mis mee. Dat Everton en Vejinovic gratis de poort uitlopen is jammer, maar wat kan Heracles er aan doen dat er geen belangstelling is voor deze spelers? Verkeerd ingekocht, teveel betaald?

Realiseer jij je ook wel dat de club het moeilijk heeft. Dat we in een recessie zitten en het bedrijfsleven niet voor de wind gaat en als eerst hun lidmaatschap v/d businessclub gaan schrappen! Hoe kun jij het als directeur van een bedrijf verkopen als je mensen moet ontslaan en toch doorgaat met € 5000 tot € 10000 te betalen voor twee stoeltjes? Zou dat niet een reden kunnen zijn dat ons bestuur voorzichtig is met het binnenhalen van nieuwe spelers?

En natuurlijk weet ik ook wel dat we kwaliteit hebben ingeleverd, maar als er onvoldoende geld is en je rekenschap moet houden op tegenslagen en het niet kunnen innen van businessclub gelden, dan moet je toch voorzichtig zijn. Verder heeft dit bestuur bewezen ook het gemis van goede spelers te kunnen opvangen, zie Piecke, Hoogma, Maas, Wuytens, Dost etc. Ook toen werd er geroepen “we moeten naar Veendam en Top Oss” Allemaal paniek om niets zoals is gebleken en dat is ook een feit! We hebben zelfs de bekerfinale gehaald met spelers die vooraf als “ongeschikt en een achteruitgang” werden betiteld.

Er zijn bij Heracle veel te veel fans waarvan het denkbeeldige glas half leeg is, maar gelukkig zijn er ook zat waar het glas half vol is, en dat is het verschil tussen onze meningen.

GD Star Rating
loading...
pollie 21:56 29 januari 2013

@ Robbert

Inderdaad een ieder zijn mening. Het feit is dat we al een geruime tijd niet meer goed voetballen. Dat was tegen Heerenveen en de wedstrijden ervoor ook het geval. Met een periode waarin we wel punten pakten en goed voetbal speelden. De reailliteit is dat we 11e staan met 4 punten voor op de nummer 16. Met 40 tegendoelpunten hebben we als club een van de meeste tegendoelpunten. Tevens hebben we Armenteros en Overtoom verkocht. Daarvoor in plaats hebben we ons ‘verstrekt’met spelers uit lagere divisies van Belgie en Tsjechie. Feitelijk gezien gaan we er niet op achteruit. Zowel qua voetbal als qua spelersmateriaal zijn we er dit jaar erop achteruit gegaan. Daarbij komt dat Veijnovic en Everton straks waarschijnlijk gratis de deur uit lopen. Duarte is onze beste speler en die wordt waarschijnlijk ook verkocht. Conlusie is dat we erin kwaliteit dik op achteruit gaan. Het stadion is er bovendien nog steeds niet en de vraag is of deze ook daadwerkelijk komt. We hadden afgelopen jaar een goed elftal maar we zijn (straks) terug bij af. Een elftal dat voor degradatie knokt is een feit.

GD Star Rating
loading...
Robbert 20:09 29 januari 2013

Ja @ Pollie de laatste wedstrijd speelde we tegen Willem II……Kerel hou toch op met dat negatieve gelul.Ik heb respect voor een ieder zijn mening, maar kom dan met feiten die te onderbouwen zijn en lul niet negatief omdat we van de mogelijke kampioen van Nederland hebben verloren en het hele elftal een off day had!

GD Star Rating
loading...
pollie 17:16 29 januari 2013

Pff, dat wordt nog degradatie zo. Blijft z
o niets van het team over. De laatste wedstrijd toonde al aan, dat we een zwaar seizoen tegemoet gaan.

GD Star Rating
loading...
EK uit D 17:03 29 januari 2013

@Erik

€ 60.000 is er destijds betaald.

GD Star Rating
loading...
Erik 16:56 29 januari 2013

“Ik hoop dat er nog enkele spelers bijkomen, maar we moeten ook bang zijn dat er ook enkele spelers nog kunnen vertrekken”

Hiermee doelde ik dus op Pedro, die op weg is naar Bulgarije.
Eens kijken wat dat opbrengt. Volgens mij destijds gekost, € 300.000,- ???

GD Star Rating
loading...
JTD 15:28 29 januari 2013

Pedro nou ook al weg, waar zijn ze nou mee bezig?
Het bestuur denkt alleen maar geld en we krijgen er niks voor terug.

GD Star Rating
loading...
RemonHAFC 15:17 29 januari 2013

op de officiële site van heracles wordt het nieuws van pedro bevestigd.

GD Star Rating
loading...
Kevin de Graaf 15:13 29 januari 2013

Heracles laat Luis Pedro naar Bulgarije gaan

Gepubliceerd op dinsdag 29 januari 2013 om 14:59

Heracles Almelo gaat akkoord met een vertrek van Luis Pedro. De club van trainer Peters Bosz heeft met Botev Plovdiv overeenstemming bereikt over een directe overgang van de 22-jarige aanvaller.

Pedro moet het nu zelf nog eens zien te worden met de Bulgaarse subtopper. De onderhandelingen zijn momenteel bezig. “We verwachten dat Luis er zelf ook uitkomt en dan verkast hij per direct naar Bulgarije”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma.

Pedro kwam in de zomer van 2011 van Go Ahead Eagles naar Almelo. Hij kwam tot dertig competitieduels voor Heracles waarin hij twee keer doel trof.

Fcupdate.nl

GD Star Rating
loading...
Josje 15:13 29 januari 2013

komt niks bij (ferry de goeijen)

GD Star Rating
loading...
Bosveld 14:55 29 januari 2013

Duarte speelde bij Sparta naast de vleugel, ook op tien. Typische multifunctionele speler.

Hoezo gaat Pedro opeens naar Levski Sofia?

GD Star Rating
loading...
Wesley 14:54 29 januari 2013

@robbert

Kunstgras dan ook maar afschappen?? Daar hebben alle tegenstanders last van behalve Zwolle. Van de transferperiode heeft iedereen last van en heracles zelfs geluk anders vingen we helemaal geen geld, maar je komt nu een beetje kinderachtig over met je gezeur over transfers. Heracles MOET nu gaan handelen anders gaan we echt nog een zwaar seizoen tegemoet!!

GD Star Rating
loading...
Robbert 14:51 29 januari 2013

Duarte gaat niet naar Twente. Ze zoeken daar een creatieve speler, speler die op 10 kan spelen en dat is Lerin niet. Als Brama nu zou vertrekken, dan zie ik meer logica in de keus van Lerin, nu niet.

Verder moeten we wel realist zijn, voor €3 miljoen of meer gaat hij! Het worden nog spannende dagen maar natuurlijk niet goed vanuit het sportieve perspectief gezien. Competitie vervalsing…..ik hoor er niemand over.

GD Star Rating
loading...
pieter 14:49 29 januari 2013

Pedro naar Bulgarije…. leegloop is begonnen……

GD Star Rating
loading...
Bosveld 14:21 29 januari 2013

@eduard

Jonathan Swieter is een 17-jarige Duitser uit de VA.
Teije ten Den is van Go Ahead.
Omar Kavak is ook van Go Ahead, stond paar jaar geleden onder contract bij de beloften van Heracles.
Jozef Samoel komt uit de VA, zit bijna altijd bij de selectie, wellicht een optie voor volgend jaar of later, om in te stromen bij de beloften.

GD Star Rating
loading...
Henk 14:18 29 januari 2013

Ik maak me er niet druk om. Duarte gaat niet naar twente. pedro misschien naar levski sofia en dan komt Sjoerd Ars deze kant op. Ik heb het al eerder gezegd dat dit een prima spits is voor Heracles. Overal heeft hij gescoord dus ook bij ons. We wachten af.

Dat er inderdaad weinig financiele mogelijkheden zijn, is niet zo vreemd. Daarom hebben we echt een groter stadion nodig om onze begroting omhoog te schroeven. Ik verwacht vele supporters op het stadhuis in Maart bij de beslisslingsavond over het niewe stadion. MASSAAL achter onze club gaan staan.

GD Star Rating
loading...
eduard 14:13 29 januari 2013

Van welke clubs zijn de volgende spelers,
Teije ten Den, Jonathan Swieter, Omar Kavak.Jozef Samoel.

GD Star Rating
loading...
Maurice 13:48 29 januari 2013

EK uit D
Ernest weet zelf ook dat Ben dit (nog) niet wil. Zijn familie is nog steeds erg betrokken bij AZ.
Ben heeft veel meer aanbiedingen op zak maar wil gewoon het seizoen afmaken in Almelo.
Hier is hij verzekerd van basis plek en hij wil zich nog verder ontwikkelen.

Aldus mijn bron, een oud voetballer van Heracles die nauwe banden heeft met de familie Rienstra.

GD Star Rating
loading...
H. van Schuppen 13:37 29 januari 2013

Duarte op weg naar Enschede!

GD Star Rating
loading...
stef 13:16 29 januari 2013

Ik zeg weg doen voor de hoofdprijs.
anders loopt hij ook gratis de deur uit,

Ik zie hem eerder naar PSV gaan.

GD Star Rating
loading...
sjaak 13:12 29 januari 2013

Voor 1,5 miljoen zou ik het overwegen en voor 2,5 direct wegdoen. Kun je de selechtie versterken op bepaalde plekken. We hebben zeker een goeie spits nodig en ze moeten dan ook meteen Bel Hassani ophalen. In potentie vind ik hem nog beter dan Duarte!

GD Star Rating
loading...
EK uit D 13:09 29 januari 2013

@Maurice

Volgens mijn informatie zat hij voor Ben Rienstra op de tribune omdat de transfer voor Gouweleeuw in een impasse zit.

GD Star Rating
loading...
Maurice 12:54 29 januari 2013

Afgelopen zaterdag was Ernest Stewart in het Polman stadion.
Ik verwacht dat hij kwam kijken voor Lerin Duarte.
Als PSV Maher gaat halen, en dat kan allemaal nadat Leroy Fer verkocht is, dan zal ook AZ een vervanger voor Maher moeten hebben.
Een van de gegadigde is Duarte.
Ondanks wat er nu gepubliceerd wordt over Claudemir verwacht ik dat Twente slimmer is en deze speler niet haalt.
Ik denk dat we een sneeuwbal effect krijgen en dat ook onze selectie daar de dupe van wordt.
Alleen snap ik niet dat onze beste voetballer Marko nergens genoemd wordt. In potentie de beste voetballer die we hebben binnen onze gelederen, alleen aan de mentaliteit ontbreekt het wel eens aan.
Ik verwacht dat wij straks weer een paar onbekende spelers uit de amateurverenigingen zullen krijgen.
Afgelopen zaterdag werd wel duidelijk dat we broodnodig een fatsoenlijke spits nodig hebben. In ieder geval iemand die de bal aan kan nemen en geen 1,5 mtr ruimte nodig heeft om een bal te controleren.
Desnoods John Stegeman (respect voor jou John!) toevoegen aan de 1e selectie en niet alleen aan beloften kan altijd in het laatste halfuur nog beslissend worden als invaller.
Ach het worden nog een paar leuke dagen met verrassende ontwikkelingen.

GD Star Rating
loading...
Erik 12:54 29 januari 2013

Het zou jammer zijn als Duarte nu ook verkocht zou worden. Maar hier kan en moet je wel de hoofdprijs voor vragen.

Het is aan de ene kant jammer dat er spelers verkocht worden, maar aan de andere kant ook een positief punt. Doelstelling wat spelersbeleid betreft is het door laten ontwikkelen van jong talent. Dat deze spelers verkocht worden is een grote pluspunt voor ons beleid.

Het is dan de vraag wat je daarna gaat doen, koop je weer een talentvolle speler of ga je toch voor de iets meer ervaren speler.
We zullen zien, we hebben nog tot donderdagnacht 00.00 uur. Ik hoop dat er nog enkele spelers bijkomen, maar we moeten ook bang zijn dat er ook enkele spelers nog kunnen vertrekken.

GD Star Rating
loading...
Tom Koers 12:53 29 januari 2013

Zeg Tom, dit is geen Marktplaats. Gelieve dus niet onder elk nieuwsbericht je bonnen aan te bieden

GD Star Rating
loading...
ilonk 12:16 29 januari 2013

@kevindg. Als er geen geld is kun je de knip ook niet openen. En wat is er mis met plek 11-13. Er zit toch geen playoffs voor europees voetbal in of ze moeten ineens de sterren van de hemel gaan spelen. Veilig spelen en proberen de bekerfinale halen(wat bijna onmogelijk is aangezien veel topclubs erin zitten) en het seizoen is geslaagd. Maart is belangrijker. Nieuw stadion anders is het snel over.

GD Star Rating
loading...
KevindG 11:52 29 januari 2013

Duarte moet blijven.
Snap alleen niet waarom Smit niet de knip open doet.
Met deze voorhoede gaat het heel moeilijk worden. Armenteros ookal was hij geen “killer” in het afronden van zijn kansen… hij bracht rust in het team en was een sterk aanspeelpunt. Nu: geen Armenteros, Vejinovic rechtsbuiten nou daar hoort hij gewoon niet en wanneer komen Pedro en Gouriye eens een keer terug?? Er moet in elk geval een juiste spits komen anders wordt het plek 11/12/13.

GD Star Rating
loading...
heinrich 11:25 29 januari 2013

Gistereavond Dario zien spelen bij de beloften,hier kan Duarte nog een puntje aan zuigen.
Teminste na wat ik zaterdagavond heb gezien van Duarte

GD Star Rating
loading...
R. 11:02 29 januari 2013

Jens Toornstra halen!
Heracles doet het op dit moment beter als Heerenveen.

GD Star Rating
loading...
Henkuh 10:53 29 januari 2013

Wijnaldum in beeld bij FC Twente dus zo’n vaart zal t wel niet lopen met Duarte !

GD Star Rating
loading...
Kicken 10:48 29 januari 2013

In deze situatie voor minimaal 5 Miljoen verkopen en geen cent minder.
We hoeven niet alles weg te geven. Twente zal ook aan hem later weer dik gaan verdienen.
Eerst maar eens kijken wat het wordt…

GD Star Rating
loading...
Ralf 10:43 29 januari 2013

Verkopen voor minimaal 3 miljoen, Investeren in nieuwe speler maar zeker ook het nieuwe stadion zodat we in de toekomst deze jongens niet meer hoeven te verkopen. Momenteel kunnen hem toch niet houden.

GD Star Rating
loading...
bert 10:17 29 januari 2013

Zou het eeuwig zonde vinden als Lerin zou vertrekken. Maar als er een club is die rond de 3 miljoen wil betalen moet je er toch een strik omdoen hoe jammer dan ook. Heb je voldoende financiele armslag om minimaal 2 spelers te halen, in ieder geval Bel Hassani, en hou je nog flink wat in kas.
En voor iedereen die roept niet verkopen: 1. Duarte heeft zelf aangegeven toe te zijn aan een vervolgstap en zal dus niet verlengen 2. Loopt eind volgend seizoen gratis de deur uit (of tegen een kleine vergoeding in de komende winterstop) waardoor iedereen weer roept dat het bestuur niet alert is en iedereen “gratis laat gaan”
Dit is nou eenmaal het lot van Heracles talenten laten rijpen om ze daarna weer te zien vertrekken naar een betere club

GD Star Rating
loading...
Spook 10:16 29 januari 2013

Als Lerin ook nog vertrekt, zie ik het wel erg somber in voor de rest van het seizoen. Svp behouden, aan het eind van het seizoen mag hij wat mij betreft wel weg. Dan heb je tijd om een opvolger te halen en die in te passen.

GD Star Rating
loading...