Vujicevic: "Zuur gevoel overgehouden"

Dario Vujicevic baalt van de wedstrijd tegen Roda JC. De middenvelder, die na lang blessureleed eindelijk weer eens een volledige wedstrijd mocht spelen, zag Roda JC vlak voor tijd langszij komen.

“Natuurlijk sta ik hier met een zuur gevoel”, vertelde de in Sarajevo geboren speler. “Als je in de laatste minuut de 3-3 om de horen krijgt, is dat heel zuur. We hebben gevochten als een team en zeker in de eerste helft goed voetbal gespeeld. Uiteindelijk haal je één punt, ik denk

dat dat te weinig is. In de tweede helft ging Roda met twee lange spelers spelen en ze gingen veel kopduels aan. Misschien moeten wij dat beter uitverdedigen en meer aan voetballen toekomen, maar dat lukte niet. Als je dan in de laatste minuut zo’n tegendoelpunt krijgt, is dat echt klote.”

“We voelden de drie punten uit onze handen glippen. We speelden op een moeilijk bespeelbaar veld en wilden graag voetballen. Dat lukte niet op dit veld. Uiteindelijk maakte Roda de 3-3, dat is echt ongelooflijk.” Aldus de middenvelder tegenover EredivisieLive.

Reacties (26)

Reageer nu!
Marko vak Z 09:53 7 februari 2013

Weet iemand wat er met pasveer is? Zag hem op krukken lopen vandaag..

GD Star Rating
loading...
Dokter Bibber 10:20 6 februari 2013

Ik zag net een speler van Heracles bij t ziekenhuis!

GD Star Rating
loading...
René 20:35 5 februari 2013

Ik wil paljic wel eens op de plek van kwame zien. Zou mij niet verbazen dat hij dit goed doet.

GD Star Rating
loading...
Casper 20:21 5 februari 2013

@sjaak en robbert. Ook weer waar.

GD Star Rating
loading...
Robbert 19:38 5 februari 2013

Paljic is never nooit als middenvelder opgehaald, want we hadden aan het begin dit seizoen middenvelders genoeg. Hij komt voorlopige gewoon niet a/d bak op deze positie. Gewoon fout ingekocht. En de You tube fimpjes zeggen me ook niets, van een speler van 30 jaar kun je zo een mooi fimpje maken met zijn mooie acties. Zal hij vast wel ooit eens hebben laten zien.

GD Star Rating
loading...
sjaak 19:33 5 februari 2013

@casper
Van iedereen kun je een geweldig filmpje maken en ook slechte filmpjes, zelfs van Messi. Filmpjes zeggen mij niet veel.

GD Star Rating
loading...
Casper 19:01 5 februari 2013

Dan wel als middenvelder voornamelijk

GD Star Rating
loading...
Casper 19:01 5 februari 2013

Ik vind ook dat Dorda de laatste weken vermoeid overkomt. Zijn eerste weken in de basis was ik erg over hem te spreken maar hij komt nu vaak toch net te kort. Maar ik moet nou wel zeggen dat ik ook niet echt warm of koud word van Paljic. Heb net een paar highlights opgezocht op youtube en daar komt hij bij mij toch wel over als een erg goede speler, dus we zullen zien.

GD Star Rating
loading...
smokey 18:00 5 februari 2013

@Kicken godee zit bij cercle brugge,ze hebben nog wel schulmeister

GD Star Rating
loading...
ilonk 17:02 5 februari 2013

Eens robbert, maar heb hem nog niet kunnen beoordelen op de linkshalfpositie. Hij stond afgelopen vrijdag linksbuiten. En ik had ook veel van hem verwacht, maar nogmaals wil hem graag een keer zien op zijn positie en als hij het daar ook niet goed dan dan helaas miskoop.

GD Star Rating
loading...
Robbert 12:37 5 februari 2013

@ Ilonk je kunt Paljic niet met Dorda vergelijken. Om de dood eenvoudige reden dat Paljic al 5 jaar ouder is dan Dorda en Dorda een hele lange tijd uit de roulatie is geweest. Van Paljic mag je gewoon meer verwachten mede ook gezien zijn ervaring als betaaldvoetbal speler. Als back valt hij me zwaar tegen en als middenvelder wordt ik, tot nu toe, ook niet enthousiast van hem. Maar laat ik ook niet te snel oordelen vellen jegens hem. Van een speler die binnenkort 30 jaar wordt en nagenoeg altijd gespeeld heeft mag je toch meer verwachten.

GD Star Rating
loading...
Kicken 12:26 5 februari 2013

Hoe zit het eigenlijk met die spits van agovv, heeft hij al een andere club?

GD Star Rating
loading...
ilonk 10:51 5 februari 2013

@hafc4life. Dat die bal erin moest is waar, maar wat heeft armenteros gedaan tegen bv vvv thuis eerste wedstrijd. 4 opgelegde kansen gemist waardoor we gelijkspeelden. Iedereen kan een kans missen. En nee ik kende hem niet en had hem ook nooit zien spelen, maar op zijn profiel staat dat hij een linkshalf is en geen linksback dus daarom ben ik benieuwd hoe hij daar zou spelen. Of ie het daar goed doet dat is afwachten. En op die gemistte kans na speelde hij prima en misschien kan hij op die positie nog wel een verrassing worden zolang schamp nog niet goed genoeg is. Geef hem een kans. Linksback was niks, maar misschien wel op een andere positie.

@robbert. Je geeft aan om jongens na een mindere wedstrijd niet af te schrijven zoals dorda, maar je doet het wel met paljic op die positie. Ik vind dorda zelf veel beter dan looms alleen de laatste wedstrijden is ie iets minder, maar zie zekers potentieel als ie nog langer gaat spelen. Hij is fysiek sterk en in ieder geval beter dan Slooms.

GD Star Rating
loading...
Hafc4live 09:18 5 februari 2013

En roy vertel mij dan wat voor spelers Navratti en Schamp zijn? Die ken jij waarschijnlijk ook wel als ik je zo hoor.

GD Star Rating
loading...
Hafc4live 09:17 5 februari 2013

@royvakr
Mooi dat jij hem dan wel kent. Hebben toch nog een kenner van de beroemde Poolse competitie. En Pjalicic niet slecht? Die man moest verdomme 1 ding doen en dat was een bal erin schieten en hij mist waardoor we 2 punten mislopen….

GD Star Rating
loading...
rene 08:33 5 februari 2013

omhaal Malkie en het doelpunt wat daaruit kwam , stonden beide spelers buitenspel. Dus als die jan met de vlag zijn werk doet ,hoeft Pasveer helemaal niets te doen.
Dorda voetbalt absoluut niet slecht, hij is rustiger dan zijn voorganger, maakt ook minder fouten en met drie verdedigen is het altijd keuzes maken en ja dan kan het gebeuren dat je een verkeerde keuze maakt. Maar dat is onderdeel van het spel.
Dario, de opvolger van Overtoom maar meer power. Ik hoop dat je nu eens een lange tijd fit blijft.

GD Star Rating
loading...
Roy vak R 00:59 5 februari 2013

@hafc4live,

ik heb liever dat jij voor jezelf spreekt in plaats van ook voor anderen het woord te voren omdat jij denkt wat een ander wel of niet weet!!!
Het is al vanaf het begin bekend dat Paljic (pjalic…?) van origine geen linksback is.
Hij heeft een paar keer als verdediger gespeeld wat absoluut geen zekerheidje is, maar buiten die 100% kans die hij miste vond ik hem op die positie niet eens zo slecht spelen die paar minuten die hij kreeg zaterdag…

GD Star Rating
loading...
Robbert 20:11 4 februari 2013

Serveren we niet al te snel een speler af! Dorda kan ook wel eens minder spelen, dat doen wel meer spelers van ons. Verder is hij, voordat hij bij Heracles kwam, een hele lange tijd uit de roulatie geweest en dan kun je na meer dan 14 wedstrijden wel eens een terugslag krijgen. Verder gaf een een hele goede assist waaruit Gouriye mooi scoorde. Geeft spelers eens wat meer crediet en vertrouwen. Gelukkig zien onze trainers dat ook en laten hem gewoon staan. Tja en zo’n eigen goal, dat kan gebeuren. Als die prutser van Paljic zijn 100 % kans er gewoon inschiet is er niets a/d hand en ga je met 3 punten naar Almelo. Verder had Remco Pasveer de omhaal van Malki wel eens klem kunnen pakken want zo hard was dat schot niet lijkt me.

GD Star Rating
loading...
sjaak 15:53 4 februari 2013

Eens Kevin. Zie liever Davidson daar. Dorda begon zeer sterk, maar lijkt een beetje moe te zijn.

GD Star Rating
loading...
Kevin de Graaf 15:39 4 februari 2013

Wat ik niet begrijp is waarom niemand het heeft over Dorda… los van die 3-3.
Die jongen zit altijd mis, te laat, iedereen is er zo langs snap niet wat hij in de basis doet.

GD Star Rating
loading...
luc 14:39 4 februari 2013

ik vraag me nog steeds af, wat die davidson centraal achter in doet ik vindt dat daar onnodige fouten liggen die cruciaal zijn, het is verder een goede voetballer goeie kerel werkt hardt maar nee ik zie liever schenkeveld daar staan want dat is een centrale verdediger, en op de rechtsback mike te wierik! voor derest tegen roda klasse gevoetbalt maar dit hadden 3 punten moeten zijn. op voor handt zei ik hier thuis dit wordt een gelijk spel, maar 1-3 voor staan en kansen op meer doelpunten magje dit nooit weg geven. voor derest zijn de punten gedeelt jammer gennoeg!

GD Star Rating
loading...
Robbert 13:58 4 februari 2013

Voorspellen doe je maar op de kermis bij een waarzegster. Dat Dario goed kan voetballen wisten we al wel.nu moet hij laten zien dat zijn fysiek gestel hem niet in de steek laat. Eerst nog maar eens constant aan het werk zien de komende 14 wedstrijden, pas dan wil ik een vergelijk maken met Willie. Is nog veel te vroeg om daat ook maar iets over te zeggen. Ik hoop natuurlijk dat we ook lang van zijn spel mogen genieten, dat mag duidelijk zijn.

GD Star Rating
loading...
Hafc4live 13:30 4 februari 2013

Hou op Ilonk doe niet alsof iemand jij ook maar iets wist van Pjalic. Misschien dat 1 of 2 mensen hem ooit gezien hebben.Daarom heb ik hem niet beoordeeld voor ik hem gezien had en ik hem hem nu vaak genoeg gezien om te zeggen dat hij er niks van kan. Zowel verdedigend als aanvallend verprutst hij alles. En hij kan 0 dingen met rechts. Net als met Schamp en Narvratti wacht ik het rustig af. Niemand kan nu zeggen alsof hun er wat van kunnen of niet, want waarschijnlijk heeft niemand ze ooit zien spelen.

GD Star Rating
loading...
Josje 13:25 4 februari 2013

Kleine voorspelling, Dario wordt beter dan Overtoom! 1,5 wedstrijd genoten van deze pure voetballer

GD Star Rating
loading...
ilonk 11:35 4 februari 2013

Paljic is geen linksback. Ja ze hebben hem voor die positie gehaald(miskoop). Op 1 seizoen na bij krakow(door maaskant) is hij daar als noodoplossing neergezet. De rest van zijn voetbalcarriere heeft hij als aanvallende middenvelder gespeeld. Vond op die kansen missen na nog helemaal niet slecht spelen en aangezien schamp nog te licht is in mijn ogen kan hij in geval van nood wel goed uitpakken. Het liefst zie ik hem op zijn favoriete positie linkshalf en dan kun je duarte een linie doorschuiven als je met 4 middenvelders speelt dan.

GD Star Rating
loading...
Koenn 10:57 4 februari 2013

na de zware teleurstelling verwerkt te hebben heerst de gedachte dat een gelijkspel uit tegen Roda een goed resultaat is. De manier waarop is wel heel zuur en is eigenlijk het seizoen van heracles in een notendop: sterk beginnen (op de 1-0 na) , en Roda zo goed als van de mat spelen, de tweede helft voetballend inzakken en een aantal dikke kansen missen en uiteindelijk gelijkspelen in de laatse minuut door een eigen doelpunt. jammer, maar het blijft een goed resultaat.
1 ding viel me echter op: de wissel: Everton voor Paljic. In eerste opzicht leek dit me logisch: 4-3-3 gaan spelen om zo weer het heft in handen te nemen is een voor de hand liggende gedachte. Tot mn grote verbazing ging paljic echter linksbuiten spelen (als linkback, terwijl schamp op de bank zat) die door het feit dat hij verdediger is en geen aanvaller een grote kans miste. Later kwam Koenders erin en ging bosz alsnog 4-3-3 spelen. Mijn vraag is dan ook? waarom paljic in brengen voor everton en de linksback ( en in uiterste geval linkshalf) op linksbuiten zetten? heel merkwaardig

GD Star Rating
loading...