Steun HAFC

Help HAFC

Word sponsor

Foto: NES Images

Nico-Jan Hoogma: ‘Kritiek op Vejinovic is te makkelijk’

Geschreven door Bjorn Wind op 2 mrt. 2023

In juni vorig jaar kwam Nico-Jan Hoogma terug naar onze club met maar één missie: promoveren! Inmiddels zijn we ruim negen maanden verder en Hoogma is nog altijd druk om deze missie in goede banen te leiden. „Als wij gaan denken dat we er al zijn, zijn we er nog niet.”

Bij zijn terugkomst in Almelo had Hoogma een aantal dossiers die hij moest oplossen. Allereerst was daar natuurlijk de aanstelling van Carlos Vicens. De Spaanse assistent van Pep Guardiola werd door Tim Gilissen aangesteld toen Heracles nog Eredivisie speelde, maar na de degradatie en de wisseling van technische leiding waren daar twijfels over. „Die hele setting was totaal anders en er gebeurde zoveel.  De deur van Manchester City was voor hem ook nog open, daar vroeg hij ook nadrukkelijk naar. Toen wist ik voor mezelf genoeg. Als dat ook in je hoofd zit is dat niet iets dat we nu kunnen gebruiken.”

Ervaren as
Dossier nummer twee was het terugbrengen van Heracles naar de Eredivisie. „Je komt in een situatie waarbij de club gedegradeerd is.  Waarbij iedereen teneergeslagen is, terecht natuurlijk. En waarbij we gezamenlijk de schouders heel snel weer eronder moeten zetten om weer terug te komen met elkaar.” Om die situatie zo snel mogelijk om te draaien had Hoogma een duidelijk plan van aanpak: een ervaren as samenstellen.

„We (John Lammers, Hendrie Krüzen en ik) zijn na hun aanstelling gaan kijken wat we nodig hadden. Heracles staat voor aantrekkelijk, aanvallend voetbal en daar zoeken we dan ook spelers bij.” Samuel Armenteros werd, na het aflopen van zijn contract, weer binnen gehaald en daarna volgden ervaren krachten als Thomas Bruns, Rigino Cicilia en Marko Vejinovic. Op die laatste twee is al de nodige kritiek geweest dit seizoen, maar Hoogma kan zich niet vinden in die kritiek.

Kritiek
„Rigino is binnengehaald om het team een Plan B te bieden, wanneer de wedstrijd daarom vraagt. Door een blessure en privé omstandigheden zat hij niet zo vaak bij de selectie als wat wij natuurlijk hadden gehoopt. Maar de keren dat hij erbij was pikte hij toch wel zijn doelpunten mee.” Ook de kritiek op Vejinovic weerlegt Hoogma. „De kritiek op Marko is te makkelijk. Hij is in de totale selectie nog steeds van grote waarde. Dat hij momenteel op de bank zit omdat zich een nieuw middenveld heeft ontwikkeld, dat is zo. Maar we doen dit met meer dan elf spelers.”

In de zomer zijn er veel spelerswisselingen geweest binnen de selectie. Zo gaf Hoogma in juni aan dat hij elke speler in de ogen wilde kijken om te zien of ze ‘revanche wilden nemen op de degradatie’. Het vertrek van veel spelers was niet een direct gevolg van deze gesprekken. „Zo werkt het natuurlijk in de voetballerij.  Een aantal spelers hadden ook een gelimiteerde transfersom waar dan gebruik van gemaakt werd door de speler of de club die de speler ook wilde hebben.”

Scouting
In de reacties op onze site lazen we de kritiek op de scouting van de laatste jaren en dus vroegen we Hoogma ook naar zijn mening. „Het is altijd al zo geweest dat niet altijd alles maar een voltreffer is. Het moet passen bij elkaar.  Je kunt wel één speler zien in een heel andere elftal.  Past dat dan ook bij Heracles?  Dat is natuurlijk de moeilijkheid. Het zijn mensen. Het is niet zomaar van ‘Die halen we en dat is 100% garantie’. Toch vind ik dat Heracles door de jaren heen altijd bovengemiddeld heeft gescoord.”

Twee van de spelers die door onze scouting goed bevonden zijn, zijn Sava Cestic en Antonio Satriano. „In de winterstop zijn we heel gericht bezig gegaan met Cestic. „Dat was ook met het oog op de situatie van Marco Rente, waar we lang hebben geprobeerd om te kijken of we kunnen verlengen met elkaar. Uiteindelijk zijn we daar gezamenlijk, Marco en de club, niet uitgekomen. Dat kan, no hard feelings van beide kanten.  Maar we wisten wel dat we daar dus verder mee moesten.” Sinds 2019 hielden de scouts Cestic al in de gaten en werd hij live bekeken. Dat geldt niet voor Satriano.

„Antonio wekte onze interesse op basis van videobeelden, we zitten normaliter niet zelf in Italië wedstrijden te kijken.” Maar Satriano maakte een dusdanige indruk op de videoscouts dat hij live bekeken moest worden. „Toen zijn we naar Italië gegaan om hem een aantal wedstrijden in de gaten te houden. Daarna hebben we gesprekken met de directeur van AS Roma gehad, ook op Erve Asito, om te bespreken wat het beste was voor beide partijen.”

Toekomst
Beide spelers moeten met hun kwaliteiten er voor zorgen dat Missie Promotie een succes wordt. Heracles is goed op weg, maar Hoogma wil nog niet prijsgeven wat er eventueel volgend seizoen allemaal moet of kan gebeuren. „Wij kijken alleen naar de eerstvolgende wedstrijd. Ik wil nu niet gaan praten over wat we in de zomer allemaal gaan doen. Wij moeten van wedstrijd naar wedstrijd onze missie gaan waarmaken. En het gevaar is dat we nu allemaal al gaan denken: hoe straks? Maar natuurlijk kijken we achter de schermen ook naar de middellange en lange termijn.”

Één ding dat hij voor de toekomst nog wel prijs wil geven is de komst de trainingsaccommodatie. „De gesprekken over de trainingsvelden met Oranje Nassau en de Gemeente Almelo verlopen uitstekend moet ik zeggen. Er moet nog heel veel werk verzet worden, maar de plannen zijn helder.” Naast de trainingsvelden wordt ook het speelveld vervangen voor een hybride mat, maar dit alles gebeurd wel in twee fases. „Fase één is het trainingsveld bij de parkeerplaats, die moet volgend seizoen eigenlijk al klaar zijn. In fase 2 wordt dan het tweede trainingsveld en het veld in het stadion aangepakt, maar dat zal pas in seizoen 2024-2025 zijn.”

Veel dossiers dus voor Hoogma om zich mee bezig te houden, al vindt hij dat helemaal niet erg. „Dat is een continu proces. Dus nee, ik heb niet het gevoel van ‘Zo, ik ben klaar.’ Volgens mij krijg je dat in de voetballerij ook niet. Er zal altijd wel een volgende zaak aankomen.” Maar ook dat pakt hij stap voor stap aan, zoals hij dus ook van het team verwacht de komende weken. „Als wij gaan denken van ‘We zijn er al’, dan ben je er nog niet. Zo werkt het in topsport. Elke keer moet je er staan, ook als de druk hoog is.”

Discussieer mee

79

Je reageert als .

Ben jij dit niet?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Har

    Hardenbergzegt

    één jaar geleden

    @ Giel

    Wat een zielige geneuzel, heb je niks beters te doen?

  • bli

    blik szegt

    één jaar geleden

    @giel gezien je klaagt over hjet aantal wat morgen afreist naar het haagse verwacht ik je in het uitvak te zien ofd heb je een smoes om niet af te reizen?

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Ik wel Feyenoord uit, Twente, Groningen, Heerenveen uit.enz. en az halve finale beker en arouca. Daar waren we goed vertegenwoordigd.

  • Daa

    Daanzegt

    één jaar geleden

    Kan me ook niet meer herinneren dat wij met 900 man ergens naar een uitwedstrijd zijn gegaan of wel?

  • Gie

    Gielzegt

    één jaar geleden

    We kunnen ons niet vergelijken met een telstar of top oss.

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    Ohw oké sorry…..ook niet naar die 900 van nec dan?……..ppff

  • Gie

    Gielzegt

    één jaar geleden

    We moeten niet naar andere kijken.

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    Hou toch op Giel…..bijna alle uitvakken in ons stadion zijn nog minder dan de helft gevuld….terwijl wij ontzettend vaak een vol uitvakkie hebben en 300 man op een klote maandagavond is gewoon heel netjes.
    Lekker belangrijke discussie trouwens die je weer eens op gang probeert te brengen.

  • Gie

    Gielzegt

    één jaar geleden

    Ik had het niet specifiek over de uitsupporters op de maandag avond, want ook op de vrijdag avond komen we maar met 300 supporters.
    De kaartjes zijn zelf nog maar 15 euro.
    We hebben inderdaad minder fanatieke supporters dan de rest.

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Wat wil je hier nu vertellen Giel? Dat fans op een maandagavond niet wat anders te doen hebben na een lange werkdag? Hebben we onvoldoende ‘echte supporters’ Hou toch op, er gaan er 2 of 300 mee, mooi toch op maandagavond en in de nacht om ca. 24:00 uur thuis en de volgende dag weer vroeg op! Blijkbaar is het voor bepaalde figuren nooit genoeg🤨

    Laten we hopen op een mooie overwinning en thuis leven alle fans ook met de club mee!

  • Gie

    Gielzegt

    één jaar geleden

    Vind het toch jammer dat wij gemiddeld 300 supporters meenemen naar uitwedstrijden en nec nu met 920 uitsupporters bij ajax zit.
    Wij kunnen nog niet eens dromen over zoveel supporters uit.
    Schandalig eigenlijk.

  • Kra

    Kraagjesmanzegt

    één jaar geleden

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Bier drinken.

  • bli

    blik szegt

    één jaar geleden

    @joop welke nacompetitie precies?

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Ik ga er van uit dat onze technische staf en de spelers de wedstrijd ADO tegen Pec hebben gezien. Als je goed kijkt had Pec deze wedstrijd ook moeten winnen maar maken ze hun mogelijkheid niet af en daar heeft ADO optimaal van geprofiteerd. De uitslag was zeer geflatteerd. Laat dit voor ons een wake up call zijn door vooral scherp in de afronding te zijn, dan winnen we ook bij ADO.

  • Jac

    Jackzegt

    één jaar geleden

    @joop ga even lekker ergens anders zielig en negatief doen..

    Wat een dikke vette onzin wat jij al dagen aan het verkondigen bent hier.

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Het interview met hansson zegt mij genoeg. Het wordt nog een hele strijd om tweede te worden. Hoogma heeft gelijk van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. En in de nacompetitie hebben wij niets te zoeken. Gaan we niet redden.

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Hans, daarom gaat Telstar hier ook maar met 7-0 weg en worden Dordrecht en jong Utrecht gespaard. Hardheid is gewoon zulke ploegen afdrogen en PEC en willen 2 met een nederlaag naar huis sturen en niet elk duel verliezen en te laat zijn.

  • Mar

    Marcozegt

    één jaar geleden

    Als we verliezen van Ado staat Almere op 5 punten,gelukkig krijgen we Almere nog thuis om hopelijk dan wel te winnen!!!

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    @Joop maandag is gewoon nog één vd lastigste wedstrijden die we hebben,zwolle verloor laatst ook bij den haag.
    Verder zijn nac en Graafschap uit ook nog lastig in mijn ogen.
    Maar dat gelul over hardheid én killers is werkelijk lachwekkend,als er één ploeg killers heeft zijn wij het wel….denk dat we deze competitie ongeveer 80 kansen hebben gehad en 73!!!!! keer gescoord.

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Ik klaag niet, geef alleen aan dat ik mij zorgen maak over de mentaliteit en hardheid van ons team. Technisch zijn wij vaardig maar momenteel wordt het andere meer gevraagd en ik ben bang dat wij dit niet voldoende kunnen leveren. We gaan het maandag zien

  • HAF

    HAFC1903zegt

    één jaar geleden

    @Joop komt hier dus alleen altijd om te klagen. Voor deze wedstrijd lukte het PEC 1x om 5-0 te winnen en voor de rest was het altijd 3 goals verschil of minder. Wij hebben 6-1, 8-1, 7-0, 5-1 en 4-0 gewonnen. Daarbij ontbraken er bij Den Bosch 6(!) spelers. Wij krijgen veelal nog “kleintjes” op bezoek dus genoeg kans om zelf ons doelsaldo nog verder op te krikken, maar eerst telkens maar 3 punten halen natuurlijk.

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Wat een gelul hier over Zwolle. Laten we gewoon ons eerst op onszelf focussen en zien dat we afstand nemen van de nummer 3. Die KKD is zo’n idiote competitie en van bedenkelijk niveau dat je dit soort uitslagen kan verwachten. Laat lopen mooi voor ze. Veel belangrijker dat wij zelf de punten pakken en dat kan tegen Ado.

  • J.s

    J.s.zegt

    één jaar geleden

    Contract van Rente verlengd met 1 jaar? Optie gelicht of daadwerkelijk een verlenging?

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    @piet 111….volkomen ook mijn gedachte.
    Ik baal ook veel meer dat Almere op 5 puntjes van ons komt dan dat Zwolle met dikke cijfers wint.

  • Stu

    Stulanowskizegt

    één jaar geleden

    @bliks/joop

    Even vergeten je andere naam aan te klikken 😂😂

  • bli

    blik szegt

    één jaar geleden

    stulanowski hou zelf je BEK.

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    We zullen maandag zien wie gelijk heeft.

  • Koj

    Kojazegt

    één jaar geleden

    @Jack de komende wedstrijden zullen laten zien hoe de verhoudingen liggen. Ik vind de selectie van PEC in ieder geval van een beter niveau dan van ons. Zie de twee wedstrijden die we terecht van hun verloren hebben.

  • Har

    Hardenbergzegt

    één jaar geleden

    Als ik Zwolle was, had ik er nog eentje bij gemaakt, met 13 hou je toch nog een beetje een nare nasmaak over🤓

  • Stu

    Stulanowskizegt

    één jaar geleden

    Joop houd alsjeblieft je bek eens. Treurig figuur.

  • VTB

    VTBLzegt

    één jaar geleden

    26 maart tegen Den Bosch.
    Dan tikken wij de dubbele cijfers ook aan!!!

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Wat Zwolle kan kunnen wij niet. Wij hebben niet de mentaliteit om een tegenstander helemaal op een hoop te spelen. En dat gaat ons tegen ado opbreken, wij missen de hardheid en mentaliteit. Teveel technische spelers en te weinig over mijn lijk

  • Jac

    Jackzegt

    één jaar geleden

    @koja

    Datzelfde PEC verliest dit seizoen ook van: ADO, Dordrecht, mvv..

    Als je 13-0 wint is dat natuurlijk dik gelul wat je zegt.

  • leo

    leozegt

    één jaar geleden

    Wat PEC kan, kunnen wij ook ….

  • Rob

    Robbiezegt

    één jaar geleden

    Toch blijf ik zon club wel onthouden. Die helpen ons ook niet echt mee, hoewel we het natuurlijk zelf moeten doen. Vorig jaar zijn we ook zelf gedegradeerd maar heeft NEC ons in de laatste wedstrijd ook niet geholpen, fortuna was het vlgns mij. Maar goed , wij krijgen die Toppers uitv den bosch ook nog thuis, kunnen we het ook zelf laten zien

  • Pie

    Piet IIIzegt

    één jaar geleden

    Ik heb liever dat Almere punten verspeeld, dat PEC ging winnen twijfelde ik niet over. 11-0 inmiddels, had ik dan weer niet verwacht haha..

  • Koj

    Kojazegt

    één jaar geleden

    En daar gaat ons mooie doelsaldo dus…..

  • Koj

    Kojazegt

    één jaar geleden

    @Jack heeft denk ik ook met de klasse van PEC te maken. Niet voor niets dat wij niet van hun hebben te winnen.

  • Har

    Hardenbergzegt

    één jaar geleden

    Volgens mij is de kans dat Pec vanavond wint vrij groot.

  • Jac

    Jackzegt

    één jaar geleden

    @koja

    Of misschien is de verdediging van Den Bosch van het niveau LAP.

  • VTB

    VTBLzegt

    één jaar geleden

    Wij krijgen Den Bosch ook nog op bezoek 26 maart.

    Heb der nu al zin an

  • Koj

    Kojazegt

    één jaar geleden

    Misschien is de selectie van PEC toch wel wat beter dan die van ons? Schendelaar goede keeper, ervaring achterin met Van Polen en Van Hintum, Medunjamin die als 37-jarige heel wat meer brengt dan Vejnovic. Van der Belt zeer goede middenvelder, lekker scorend vermogend Vellios…..

  • her

    hermanzegt

    één jaar geleden

    Ons voordeel met doelsaldo smelt als sneeuw voor de zon.

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Fc den bosch aan het staken?? Lijkt er niet ook, gewoon schandalig. Competitie vervalsing.

  • Koj

    Kojazegt

    één jaar geleden

    Heracles uiteraard

  • Koj

    Kojazegt

    één jaar geleden

    Voetbalalert: Rente jaar langer bij Hetacles

  • Tim

    Timzegt

    één jaar geleden

    Ik zou de eredivisie overigens ingaan met een nieuwe coach.. heb sterk mijn twijfels over het tactische brein van Lammers.

    Peter Bosz zou voor mij het ideale zijn de komende jaren. Lekker bij zijn club Heracles, z’n vrouw komt hier weg, samenwerken met Hendrie en een dikke subtopper van Heracles maken.

  • Pol

    Polliezegt

    één jaar geleden

    Schoofs heeft een aantal prima wedstrijden gespeeld. Echter op eredivisieniveau heeft hij zich niet bewezen. Dat geldt ook voor Hansson en laursen. Kkd prima en in de eredivisie nog niets laten zien.

  • Ste

    SteveMokonezegt

    één jaar geleden

  • VAK

    VAKKIEJzegt

    één jaar geleden

    Vejinovic kan het niet meer belopen, dat is inmiddels wel duidelijk..

    Schoofs kan prima mee in de eredivisie. Een dyson stofzuiger met durecell + batterijen. Zet zich elke wedstrijd maximaal in en is niet kapot te krijgen.

    Tot maandag in Den Haag!

  • Her

    Heracles4Lifezegt

    één jaar geleden

    @Hans Ik vind dat Schoofs een uitstekende ontwikkeling doormaakt dit seizoen. Tuurlijk vorig seizoen lang niet altijd best, maar wie was dat wel? Met Schoofs kun je prima de eredivisie in en ik denk dat de technische staf + NJH daar hetzelfde over denken.

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    @Heracles4life

    Jij vond Schoofs goed vorig seizoen? Ik vind het een hele beperkte speler. Maar leuk dat jij je laat verbloemen door potjes tegen Telstar en Den Bosch. Hoop dat het bestuur wat kritischer is. Als ik bij Volendam al een Eiting zie lopen nou dan weet je wat de lat is.

  • Her

    Heracles4Lifezegt

    één jaar geleden

    @Hans, Schoofs niet goed genoeg voor de eredivisie… Bij jou is de vrijmibo wel erg vroeg begonnen.

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Even wat anders, Dikkie Advocaat heeft de wedstrijd van gisteren tegen PSV ook niet serieus genomen, door vijf basisspelers op de bank te houden😉🤨. We kunnen de borst nat maken 🤔

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    Bijzonder dat mensen hier maar excuses blijven verzinnen om te verbloemen dat Marko gewoon op is. Kan het niet meer aan. Geen schande verder, maar in de zomer gewoon uit elkaar gaan. Het begint met loopvermogen, fit zijn, meters maken. Of je moet als team zo goed zijn dat anderen het compenseren. Nou zo goed zijn wij dus niet, dus je moet de meters maken. En dat lukt niet meer. Helaas. Je ziet dat er zelfs in de KKD gewoon veel betere middenvelders zijn, laat staan in de Eredivisie. Schoofs is qua techniek veel minder, maar veel bruikbaarder doordat die wel de meters maakt (ook hij is trouwens niet goed genoeg voor de Eredivisie , maar voor de KKD top zeker wel).

  • Pol

    Polliezegt

    één jaar geleden

    Veijenovic kan nog altijd wel voetballen. Ziet het spel goed en kan het spel verleggen. Voorheen speelde Veijenovic ook als verdedigende middenvelder of zelf wel eens als centrale verdediger bij Heracles. Dat hij bij ADO niet speelde kan ook goed aan de trainer liggen , die moet vertrouwen in je hebben. Ik ben het wel eens dat het team dan beter het e.e.a. moet opvangen. Ook zou hij beter als 10

  • Vak

    Vakkie Kzegt

    één jaar geleden

    @Jesse
    Vejinovic in de eregalerij? Hij is een leuke voetballer (geweest), maar wat heeft hij voor een speciaals betekend voor de club dan? Is toch niks niet anders geweest dan een Willie Overtoom of een Ben Reinstra?

  • Hal

    HalveLiterzegt

    één jaar geleden

    Komt er wanneer wij 2e worden eigenlijk ook een huldiging ivm promotie? Of is dit alleen wanneer we het kampioenschap pakken?

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    In het moderne voetbal wordt er steeds meer van de spelers verwacht en vooral van middenvelders. Een middenvelder van tegenwoordig moet meeverdedigen, de aanval ondersteunen en een bal bij een ander op zijn stropdas kunnen leggen en veel scoren. In de KKD is dat wat minder dan in de eredivisie en internationaal gaat het nog een versnelling hoger! Alle respect voor de persoon en voetballer Marco Vejinovic. Heeft het ooit uitstekend bij ons gedaan 10 jaar geleden, maar het houdt een keer op. Kan nu belangrijk zijn in de kleedkamer met zijn ervaring. Maar als we promoveren moet je afscheid van hem nemen en hem in onze ere galerij plaatsen voor zijn verdienste voor onze club. In het eredivisie seizoen 2020/2021 zat hij bij Ado ( degradatie kandidaat) meer op de bank dan dat hij speelde.

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Kris, helemaal eens met jou betoog. Met Marko moet je 4-4-2 spelen en moet hij de voorste middenvelder zijn. Hij kan dan dodelijk zijn met zijn passing en schoten. Misschien zelfs wel als valse spits.

  • Kri

    Kriszegt

    één jaar geleden

    Vejinovic kan voetballend, dus aan de bal, op KKD niveau, nog steeds van waarde voor ons zijn. Hij heeft het nooit van zijn loopvermogen moeten hebben en dat is door de jaren heen natuurlijk alleen maar minder geworden. Als hij speelt, dan is het ook van cruciaal belang dat andere spelers zijn gebrekkige loopvermogen compenseren. Dat ging in een aantal wedstrijden grandioos verkeerd en dan komt hij in te grote ruimtes te voetballen. Marko ziet er dan inderdaad heel slecht uit, maar eigenlijk laten de medespelers hem er heel slecht uitzien… Door zijn jarenlange ervaring denk ik wel dat hij van meerwaarde is in de spelersgroep en dat is zeker ook wat waard.
    Ik vind dat Bruns volledig aan de verwachtingen voldoet en ook heb ik alle vertrouwen in Satriano. Cestic kan echt goed voetballen en is sterk in de duels, maar is ook erg traag….
    Hoe dan ook, we zijn goed onderweg richting promotie, maar hebben nu nog helemaal niets, behalve dan de eerste periode. Het is een gigantisch open deur, maar we moeten het echt per wedstrijd blijven bekijken. Als we nog iets verder in het seizoen zijn, gaat ook de breedte van de selectie tellen en ik denk dat we op dat gebied kwalitatief de beste selectie hebben van de de KKD. Maar goed, eerst ADO uit!!

  • Han

    Hanszegt

    één jaar geleden

    Precies….Bruns in één adem met Marko noemen is belachelijk.
    Bruns manifesteert zich top.

  • Pol

    Polliezegt

    één jaar geleden

    Bruns flegmatieke speler? Dat is een grap. Bruns verzet veel werk en is juist een echte strijder.

  • Tim

    Timzegt

    één jaar geleden

    @mark

    Bruns is toch mag ik hopen wel een meerwaarde gebleken? Wat verzet die man een werk in de wedstrijd.

  • Mar

    Markzegt

    één jaar geleden

    Ik stond als eerste te juichen toen Bruns en Vejinovic gehaald werden.

    Twee flegmatieke spelers die in hun eerste periode bij Heracles het Team op sleeptouw namen.
    Hier is niet veel meer van over. Vejinovic kan het niet meer belopen en heeft de uitstraling van een gedemotiveerde oude man die geen stap te veel wil zetten.

    Jammer maar gaat hem niet meer worden

  • Daa

    Daanzegt

    één jaar geleden

    @pretletter, omdat Lammers blijkbaar niet durft met 2 aanvallende backs te spelen. Roosken is voor hem al aanvallend genoeg denk ik. Mokono heeft naar mijn weten alleen nog maar degelijk tot goede wedstrijden gespeeld. Denk dat je met mokono, cestic, hoogma en roosken een hele goede verdediging hebt staan. Daarnaast heb je altijd ook een middenvelder nog die naar achteren inschuift…

  • Ger

    GerritLohuiszegt

    één jaar geleden

    Vejinovic lijkt mij niet fit, hij oogt bleekjes en traint niet altijd voluit mee. Hij is ontegenzeggelijk een hele goede voetballer met een geweldige techniek. Het kan toch niet zijn dat hij nu al ‘op’ is?! Wat mij betreft, wordt hij de komende tijd begeleid om fysiek weer 100% fit te worden. Dan kunnen we er komend seizoen in de Eredivisie, een hele goede middenvelder aan hebben. Forza Marco!👊👊👊

  • Jes

    Jessezegt

    één jaar geleden

    Natuurlijk mag je als trouwe supporter kritiek geven, en als de geuite kritiek terecht is is ze ook legitiem. Uiteraard begrijp ik ook dat je als TD voor je aankopen staat en niet spelers gaat afvallen, je bent ook de werkgever van hen!

  • pre

    pretletterzegt

    één jaar geleden

    Heracles heeft vier rechtsbacks, maar niemand voldoet aan de eisen

    Op papier heeft Heracles drie rechtervleugelverdedigers in de selectie, maar toch is het een centrale verdediger die opvallend vaak op die positie speelt. Hoe kan dat?

  • MPo

    MPozegt

    één jaar geleden

    De reactie van hoogma is ook wel wat te makkelijk. Marko was een waardevolle speler, maar kan het niet meer belopen nu. Cicilia een ervaren speler? Vooralsnog speelt hij als een beginneling; iedere bal springt van z’n voet. En een bal over de lijn lopen kan iedere speler.

    Maar wat te denken van iemand als Sierra? Die komt toch ook hopeloos tekort? En Sonneberg? Statisch en slechte passing. Nakishi; leuke speler, maar veel geblesseerd.

    Maar ook Lammers zelf vind ik weinig inspirerend en tactisch niet sterk. Zijn praatjes voor de wedstrijd zijn tenenkrommend.
    Maar als we uiteindelijk promoveren heeft hij dat toch maar mooi geflikt.

    Verder sta ik gewoon achter de ploeg hoor en blijf enthousiast de wedstrijden bezoeken.

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Tim, blaswich had het vorig jaar bij ons ook niet.
    Hij doet het boven verwachting bij Leipzig. Kio was er vorig jaar ook niet , zit nu ook vaak op de bank. Jacky en de la torre hebben veel gespeeld, het is jammer dat deze ,nu bij hun clubs op de bank of tribune zitten.
    Burgzorg nog steeds geblesseerd, Sierhuis is net weer fit en over die andere wil ik het helemaal niet meer hebben.

  • gij

    gijszegt

    één jaar geleden

    Zijn wel meer spelers die tegenvallen dit jaar en het moeilijk krijgen in de eredivisie. Bruns daartegen geeft alles en vaak zeer belangrijk

  • Tim

    Timzegt

    één jaar geleden

    Het is toch logisch dat er bij een promotie nieuwe en betere spelers nodig zijn?
    Ik begrijp niet waarom sommige mensen dit niet lijken te begrijpen. Met het huidige elftal zijn we gedegradeerd, dus zij waren niet goed genoeg. De enige spelers die vorig seizoen redelijk presteerden, spelen niet meer bij Heracles.”

  • Joo

    Joopzegt

    één jaar geleden

    Marko staat opgesteld als verdedigende middenvelder, als hij iets niet is , dan is het wel verdedigende middenvelder. Hij heeft het nooit van de duels moeten hebben maar van voetbal aan de bal. Kortom hij wordt verkeerd gebruikt. Bruns is veel meer een verdedigende middenvelder en of we volgend jaar verder kunnen met beide. Kkd voetbal is totaal anders dan eredivisie voetbal. In de eredivisie krijg je meer ruimte.

  • Daa

    Daanzegt

    één jaar geleden

    Logisch dat marko kritiek krijgt, mensen denken nog dat hij voetbalt zoals hij 8 jaar geleden deed. Dat is simpelweg gewoon niet meer zo en mensen begrijpen dat blijkbaar niet. Tuurlijk weten de scouts en NJH dat hij niet meer op het hoogste niveau zit. Dit is wat Marko brengt in de wedstrijden, maar binnen het team kunnen wij als buitenstaanders niet zien wat hij brengt. Laten we er maar op vertrouwen dat dat wel van belang is. Kritiek lijkt mij in dit geval dus onnodig…

  • Wim

    Wimzegt

    één jaar geleden

    Helemaal niet te makkelijk Nico-Jan. En je had dit ook kunnen weten, want bij ADO kon die ook al niet meer mee. Hetzelfde geld ook voor Bruns. Voor de KKD goed genoeg, maar bij promotie doorselecteren. En dat geld voor minimaal de helft van de huidige basis. En ik denk nog wel meer. Laurensen, Brouwer, Roosken, Hansson ook twijfels over. Dus hopelijk ben je al bezig met aankomende zomer, want je gaat het druk krijgen.

  • Bro

    Broodje_Balmelozegt

    één jaar geleden

    Wel erg makkelijk om de kritiek vervolgens makkelijk te noemen, hij brengt toch simpelweg niet wat er van hem verwacht mag worden. In de ‘grote’ wedstrijden wordt ie gewoon aan alle kanten voorbij gelopen.

    Voor de rest er wel vertrouwen in, ben benieuwd naar het mentale plaatje omtrent Satriano. Cestic wel direct belangrijk, goed gescout. Verder ook benieuwd of die de ballen heeft om Lammers en Brouwer er uit te kegelen mochten we de Eredivisie in gaan

  • Fre

    Fred7908MAHoogeveenzegt

    één jaar geleden

    Een heel duidelijk interview met een belangrijke visie…… nu per week kijken naar de toekomst. We leven in het heden, dat wil zeggen #missie promotie, en daar zijn we nog niet klaar mee, dus afmaken waar we mee zijn begonnen!🖤🤍

TopReacties

Fred7908MAHoogeveenéén jaar geleden

Een heel duidelijk interview met een belangrijke visie…… nu per week kijken naar de toekomst. We leven in het heden, dat wil zeggen #missie promotie, en daar zijn we nog niet klaar mee, dus afmaken waar we mee zijn begonnen!🖤🤍

Broodje_Balmeloéén jaar geleden

Wel erg makkelijk om de kritiek vervolgens makkelijk te noemen, hij brengt toch simpelweg niet wat er van hem verwacht mag worden. In de ‘grote’ wedstrijden wordt ie gewoon aan alle kanten voorbij gelopen. Voor de rest er wel vertrouwen in, ben benieuwd naar het mentale plaatje omtrent Satriano. Cestic wel direct belangrijk, goed gescout. Verder ook benieuwd of die de ballen heeft om Lammers en Brouwer er uit te kegelen mochten we de Eredivisie in gaan

Wiméén jaar geleden

Helemaal niet te makkelijk Nico-Jan. En je had dit ook kunnen weten, want bij ADO kon die ook al niet meer mee. Hetzelfde geld ook voor Bruns. Voor de KKD goed genoeg, maar bij promotie doorselecteren. En dat geld voor minimaal de helft van de huidige basis. En ik denk nog wel meer. Laurensen, Brouwer, Roosken, Hansson ook twijfels over. Dus hopelijk ben je al bezig met aankomende zomer, want je gaat het druk krijgen.

1927

/

1941

/

1962

/

1985

/

2005

/

2023

Hoofdsponsoren

Gemaakt door Mumba Web SolutionsHosting door ShockMedia