Heracles heeft vanavond eenvoudig gewonnen van het Schotse Hibernian. In Tubbergen werd er met 3-0 gewonnen. Everton Ramos da Silva en Kwame Quansah (2x) waren de doelpuntenmakers.

Heracles kwam al vroeg op voorsprong. Everton Ramos da Silva kon van dichtbij binnen tikken. De ploeg van Peter Bosz had duidelijk het initiatief en Hibernian werd nauwelijks gevaarlijk en viel erg tegen. In Tubbergen waren ook Schotten aanwezig die hun club hadden achtervolgd naar Nederland. Daarnaast was er voor aanvang en tijdens de rust een doedelzak

speler die de Schotse sfeer bracht. Heracles kreeg na een half uur spelen nog een kans, maar Glynor Plet zag zijn schot gekeerd worden. Vlak voor rust was het notabene Kwame Quansah die de 2-0 tegen de touwen kopte.

Ook in de tweede helft had Heracles weinig te duchten van Hibernian, die weinig lieten zien in Tubbergen. In de 68e minuut scoorde Kwame Quansah na een kluts de 3-0. In de slotfase kreeg Hibernian nog wel enkele kansen, maar de defensie en Pasveer hielden de nul.

Opstelling: Remko Pasveer, Tim Breukers (74.Mike te Wierik), Birger Maertens, Antoine van der Linden, Mark Looms (81.Gaby Jallo), Kwame Quansah (81.Ben Rienstra), Marko Vejinovic, Willie Overtoom, Darl Douglas, Glynor Plet (46.Xander Houtkoop) en Everton Ramos da Silva.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!