Heracles heeft zijn laatste oefenwedstrijd voor aanvang van de competitie ook winnend weten af te sluiten. In het Polman Stadion werd een doelpuntrijke wedstrijd met 4-3 gewonnen van Almere City FC.

In de eerste helft was Heracles heer een meester en kreeg het kans op kans. Een mooie stift van Marko Vejinovic belandde op de lat en ook Willie Overtoom, Samuel Armenteros en Everton Ramos da Silva verzuimde te scoren

. Remko Pasveer moest één keer in actie komen toen Almere City FC gevaarlijk werd. Vlak voor rust scoorde Heracles dan toch de 1-0. Everton Ramos da Silva was de doelpuntenmaker.

In de tweede helft kantelde de wedstrijd. Almere City FC strafte tot twee keer toe een blunder van Remko Pasveer af en kwam aan de leiding: 1-2. Binnen tien minuten was de voorsprong alweer te niet gedaan. Heracles kreeg daarna een makkelijk gegeven penalty waarna Willie Overtoom de stand weer gelijk trok. Even later zette Kwame Quansah en Samuel Armenteros de marge op twee (4-2). Vlak voor tijd scoorde Almere City FC nog een keer na zwak ingrijpen van de Zwart-Witte defensie.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!