Heracles is goed aan het seizoen 2010-2011 begonnen. In het Polman Stadion werd Willem II met 3-0 verslagen door doelpunten van Marko Vejinovic en Glynor Plet twee keer.

De ploeg van Peter Bosz begon uitstekend aan het duel en kwam binnen drie minuten al op voorsprong na een fout van de Tilburgers. Willie Overtoom ontsnapte maar schoot tegen de doelman. In de rebound wist Marko Vejinovic de 1-0 aan te tekenen. Daarna kreeg Heracles mogelijkheden om de score uit te breiden. Glynor Plet stuitte op doelman Niki Mäenpää en Everton Ramos da Silva kopte net naast. Ook Marko Vejinovic was dichtbij zijn tweede doelpunt

met schoten van afstand. Na een handvol kansen werd Heracles wat slordiger maar Willem II kreeg tot de rust nauwelijks kansen.

Na de rust werden de Tilburgers gevaarlijker en waren er hachelijke momenten voor het doel van Remko Pasveer, die met geluk een bal net voor de doellijn wist te pakken. Willem II middenvelder Andreas Lasnik was gevaarlijk met indraaiende vrije trappen, maar Remko Pasveer wist zijn doel schoon te houden. Heracles kreeg nog een goede kans via Darl Douglas. Zijn boogbal ging net naast de kruising. In de slotfase had invaller Xander Houtkoop een belangrijk aandeel. De snelle vleugelaanvaller besliste de wedstrijd met twee assists op Glynor Plet, die als debutant twee keer op prachtige wijze wist te scoren. Eerst kopte de lange spits tegendraads in en later kapte hij beheerste de bal en schoot hij de bal hoog in de touwen.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!