Heracles heeft vanavond zijn tweede nederlaag op rij geleden. In Rotterdam was Excelsior te sterk met 2-1. Mark-Jan Fledderus zette Heracles nog wel op een voorsprong maar Excelsior draaide de stand om in de tweede helft.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Excelsior. Kevin Wattamaleo raakte de lat namens de Rotterdammers na een dik kwartier spelen. Daarna probeerde Koolwijk Pasveer te verrassen maar was op tijd bij zijn doel na een lob. Heracles kon daar aanvallend weinig tegenover stellen. Een schot van Fledderus ging via een hoofd naast. Na dik 36 minuten was het wel raak voor Mark-Jan Fledderus. Op aangeven van Willie Overtoom kon hij simpel binnen schieten.

In de tweede helft was Heracles nauwelijks meer gevaarlijk voor het doel van Excelsior en namen de Kralingers het heft in handen. Dit resulteerde in een aantal kansen. Heracles kwam goed weg toen Birger Maertens een inzet van de lijn haalde met de arm. De arbitrage was dit ontgaan. Vijf minuten later was het wel raak. Invaller Roland Bergkamp kon geheel vrijstaand de gelijkmaker scoren. Excelsior nam het iniatief en wilde meer. Heracles kwam weinig voor in het spelbeeld en was erg afwachtend. Heracles kreeg nog wel een kans na een goede aanval over links, maar Everton schoot naast. Excelsior kwam een kwartier voor tijd op een 2-1 voorsprong na een kopbal van Leen van Steensel. Daarna gebeurde er weinig en verloor Heracles opnieuw een uitwedstrijd.

zp8497586rq
zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!