Heracles heeft vanavond met 3-2 verloren van ADO Den Haag. Heracles kwam nog wel op voorsprong, maar wist opnieuw geen punten mee terug te nemen naar Almelo.

In de beginfase was het vooral aftasten door beide ploegen. Zowel Heracles als ADO kregen een mogelijkheid om de score te openen. In de 17e minuut was het raak voor Heracles. Na een briljante steekpass van Marko Vejinovic bereikte hij Everton Ramos da Silva die de bal klaar legde voor Glynor Plet. De spits kon de bal be

heerst in het doel schieten. Daarna liet Heracles het iniatief aan ADO Den Haag. De Hagenezen kwamen door een hard schot van Lex Immers dan ook op gelijke hoogte. Vlak voor rust nam ADO zelfs nog een voorsprong. Wesley Verhoek bediende Dimitry Bulykin op maat, die wel heel makkelijk zijn vijfde doelpunt van het seizoen kon maken.

In de tweede helft bracht Heracles weinig en creëerde de ploeg van Peter Bosz weinig. Toch kwam Heracles uit het niets op gelijke hoogte. Een fraai afstandschot door Everton Ramos da Silva belandde via onderkant lat in het doel: 2-2. Heracles kon niet lang nagenieten van dit schitterende doelpunt. Dimitry Bulykin scooorde vier minuten later de 3-2 voor ADO en zorgde daarmee voor de eindstand.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!