Beste supporters van Heracles Almelo,

Hiermee een wijziging van de huisregels met betrekking tot veiligheid. Vanaf de eerstvolgende thuiswedstrijd, op zondag 17 oktober 2010, treedt een wijziging van de huisregels in werking. Deze wijzigingen zijn opgesteld door de BVO Heracles Almelo in samenspraak met beide supportersverenigingen.

Tijdens de wedstrijd zullen de trap en het bordes bij Vak R geheel leeg moeten zijn. Het is dus verboden om zich hier op te houden. De reden hiervan is dat de supporters van dit vak zitplaatsen hebben en graag een goed zicht op de wedstrijd willen hebben. Dit is niet mogelijk wanneer supporters zich ophouden op trap en bordes. Dit verbod geldt niet voor trapopgang Q en P Q, aangezien Vak Q een staan vak is.

In Vak R zal iedereen op zijn/haar juiste plek moeten zitten. Niemand, met uitzondering van het bevoegde personeel, mag zich tijdens de wedstrijd in de omloop ophouden. Dus ook niet met één voet.

De supporter die deze regel overtreedt, zal één keer een waarschuwing worden gegeven. Bij een volgende overtreding zal diegene een stadionverbod van drie thuiswedstrijden opgelegd krijgen. Bij herhaling volgt een stadionverbod van één jaar.

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!