Heracles heeft vanmiddag opnieuw een nederlaag moeten incasseren. In Alkmaar gingen de Heraclieden vlak voor tijd met 2-1 onderuit tegen AZ in een zeer matige wedstrijd.

In de eerste helft gebeurde er weinig. Heracles kon alleen gevaarlijk worden met schoten van afstand. Vlak voor rust opende Willie Overtoom de score. De middenvelder kon de bal vrij aannemen en goed binnen schieten achter Romero. Daarna ging Herac

les achterover leunen en werd het binnen een paar minuten alweer gelijk. Sightorsson mocht het doelpunt voor zijn rekening nemen.

Heracles begon goed aan de tweede helft en dat leverde een goede kans op voor Marko Vejinovic. Na een goede actie van Willie Overtoom wist Marko Vejinovic doelman Romero niet te verschalken. De Argentijn kon de bal net over de lat tikken. Het duel leek af te stevenen op een gelijkspel maar vlak voor tijd scoorde Jonathas alsnog de 2-1 na een scrimmage in de zestien meter.

Op basis van de tweede helft was een gelijkspel een juiste afspiegeling geweest van het spelbeeld, maar opnieuw ging Heracles met nul punten richting Almelo.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!