Heracles heeft vanmiddag een oefenduel tegen het Servische FK Indjija met 2-1 gewonnen. Samuel Armenteros bracht Heracles uiteindelijk de zege.

Peter Bosz liet de licht geblesseerden Birger Maertens, Antoine van der Linden en Everton Ramos da Silva aan de kant. De oefenmeester begon daarom met het duo Peter Reekers en Olivier ter Horst achterin en voorin startte Samuel Armenteros.

Beide ploegen begonnen afwachtend aan het oefenduel dat om 14:00 uur werd gespeeld in het Polman Stadion. Heracles nam

hierna het iniatief maar uit de eerste de beste tegenstoot van de Serven was het direct raak. Isidorivic kon namens FK Indjija na een scrimmage de 0-1 binnen schieten. Dit was ook tevens de ruststand.

Heracles begon de tweede helft goed. Willie Overtoom schoot na vijf minuten in de tweede helft op de paal na een individuele actie. Daarna wist Samuel Armenteros wel de gelijkmaker te maken. Al snel daarna was al 2-1 voor Heracles. Opnieuw was Samuel Armenteros de doelpuntenmaker.

Opstelling Heracles Almelo:
Pasveer (46. Telgenkamp) Breukers, Reekers (80.Te Wierik), Ter Horst, Looms (80.Jallo); Vejinovic (46. Douglas), Quansah (60. Rienstra), Overtoom, Fledderus (60. Bannink) ; Plet (46. Houtkoop), Armenteros

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!