Heracles heeft vanmiddag eindelijk weer eens de drie punten gepakt. In het Polman Stadion maakten de Heraclieden het zich onnodig lastig, maar wonnen uiteindelijk wel met 3-2. Samuel Armenteros mocht zich kronen tot matchwinner. Verder scoorden Willie Overtoom en Everton Ramos da Silva namens Heracles.

Heracles startte goed aan het duel met NEC. De eerste kans was voor Samuel Armenteros die de bal net niet in het doel wist te werken. Even later kreeg Heracles een vrije trap. Willie Overtoom mikte op de paal. Daarna zakte het spel weg en nam NEC de regie over en kreeg een aantal kansen om op voorsprong te komen. Eerst moet Remko Pasveer redden op een inzet van John Goossens en later kreeg Lasse Schone nog een aantal kansen. Vlak voor rust kreeg Heracles een penalty. Verdediger Rens van Eijden maakte opzichtig hands en de bal ging op de stip. Willie Overtoom benutte dit buitenkansje.

De manschappen van Peter Bosz gingen ook in de tweede helft goed van start. Marko Vejinovic dwong doelman Cillessen tot een redding met een vrije trap. Even later zette Marko Vejinovic opnieuw de doelman aan het werk. Ook Everton Ramos da Silva had een perfecte kans. De Braziliaan wist na een voorzet van invaller Darl Douglas de bal niet achter de doelman te krijgen. In 70e minuut was het dan wel raak. Everton Ramos da Silva scoorde met een diagonaal schot de 2-0. Dit leek ook de beslissing te zijn, maar Heracles ging achterin onzorgvuldig om het balbezit. Remko Pasveer trapte de bal niet goed weg waardoor NEC kon scoren via Lorenzo Davids. Nog geen paar minuten later was het alweer gelijk. Remko Pasveer vloerde John Goossens en de bal ging op de stip. Lasse Schone benutte deze penalty. Peter Bosz zette daarna alles op alles en bracht Glynor Plet er bij. Heracles kreeg twee minuten voor tijd toch nog de verdiende drie punten. Na een goede actie van Kwame Quansah kopte Samuel Armenteros knap de 3-2 tegen de touwen.

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!