Jong Heracles heeft vanavond in het eigen Polman Stadion met 1-2 verloren van Jong Heerenveen/Emmen. Samuel Armenteros scoorde namens de Heraclieden.

De ploeg van René Kolmschot speelde ruim een uur tegen tien man omdat Philip Haglund met rood van het veld moest bij Jong Heerenveen/Emmen. Daarvoor leken de Friezen het al beslist te hebben. Tarik Elyounoussi en Bjorn Jonsson zorgden voor een 0-2 tussenstand na een half uur spelen. Vlak voor rust zorgde Samuel Armenteros voor de aansluitingstreffer toen hij de bal onder Kevin Stuhr Ellegaard schoof.

In de tweede helft had het offensief van Jong Heracles weinig effect en kreeg Jong Heerenveen/Emmen wél goede kansen via Luciano Narsingh. Daarna kreeg Heracles nog wel kansen via Samuel Armenteros, Andrej Rendla en Xander Houtkoop maar het bleef 1-2 voor de gasten.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!