Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Excelsior Rotterdam op het programma. Opnieuw een uitwedstrijd die erg belangrijk is en waarin Heracles massaal gesteund moet worden.

Kaartverkoop en vertrek:
De deelnemers van de Samen Thuis, Samen Uit actie moeten op zaterdag 11 september om 17:30 uur aanwezig te zijn bij het Polman Stadion. De bussen vertrekken om 17:45 uur. Er zijn nog enkele losse kaarten voor de bussen te koop bij de receptie van het Polman Stadion (tijdens kantooruren) voor de Samen Thuis Samen Uit bussen. Deze kost € 25,- per toegangsbewijs en is inclusief de busreis. Als u in Bus 1 wilt reizen dient u lid te zijn van supportersvereniging BiancoNero.

De kaartverkoop voor vrij vervoer in de Ticketbox, voor de wedstrijd Excelsior – Heracles Almelo (zaterdag 11 september, aanvang 20.45 uur) eindigt op vrijdag 10 september om 12.00 uur. Voor dit duel is vrij vervoer van toepassing. Kaarten kosten € 17,40 en dienen te worden omgewisseld bij het uitvak van Stadion Woudestein. Uiteraard is er een uitkaartverplichting en u kunt parkeren op P3 bij Stadion Woudestein.

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!