Srdjan Lakic promoveerde dit seizoen met 1. FC Kaiserslautern naar de 1. Bundesliga. De spits kent een fantastische start en is medetopscorer met drie doelpunten.

De voormalig Heraclied denkt nog altijd met een goed gevoel terug aan de tijd bij Heracles Almelo. Hij werd destijds in 2007 verhuurt door Hertha BSC aan Heracles Almelo en maakte weer speelminuten. Hij scoorde in 2007 zeven maal voor Heracles.

De spits over die tijd: ,,Die ervaring heeft mij absoluut sterker gemaakt en heeft mij geholpen het niveau te bereiken waarop ik nu speel. Ik heb goede herinneringen aan Almelo. Toen was ik nog niet goed genoeg voor de Bundesliga maar omdat ik wel regelmatig speelde heb ik me kunnen ontwikkelen en kan ik nu echt laten zien wat ik in huis heb'', aldus de Kroaat in de Duitse media.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!