Heracles Almelo zal op maandag 18 oktober een speciale informatieavond organiseren voor haar supporters en alle andere belangstellenden.

Uiteraard zal hier het prachtige nieuwe stadion van de club centraal staan. De informatieavond begint meteen na de wedstrijd Jong Heracles Almelo – Jong AZ. Naast het hoofdonderwerp zullen ook de Voetbalwet en het Veiligheidsconvenant aan de orde komen. De avond wordt afgetrapt door voorzitter Jan Smit van Heracles Almelo. Op verzoek van de supporters van Heracles Almelo zal Burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld van Almelo aanwezig zijn om uitleg te geven over de Voetbalwet en het Veiligheidsconvenant. Ze zal worden bijgestaan door G

ijs Peterman, teamleider Integrale Veiligheid van de Gemeente Almelo.

Het volledige programma voor maandag 18 oktober ziet er als volgt uit:

18.30 uur: Jong Heracles Almelo – Jong AZ, Beloften Eredivisie.

20.15 uur: Businessclub Polman Stadion geopend voor publiek, gratis koffie en thee verkrijgbaar.

20.30 uur: Start informatieavond met openingswoord door voorzitter Jan Smit. Uitleg Voetbalwet en Veiligheidsconvenant door mevrouw Jon Hermans Vloedbeld, Burgemeester van de Gemeente Almelo. Ze wordt bijgestaan door de heer Gijs Peterman van de Gemeente Almelo. Presentatie nieuw stadion door projectmanager Bert Westra en architect Norbert Lienesch van PR8 Architecten.

Mogelijkheid tot het stellen van vragen.

22.00 uur: Einde informatieavond.

Kom op 18 oktober naar het huidige stadion en weet alles van het nieuwe stadion!

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!