De Tactische Avond met onze trainer Peter Bosz wordt op donderdag 14 oktober a.s. gehouden in ons eigen supporterscafé 't Hart. We beginnen om half acht. Uiteraard is iedereen van harte welkom. De toegang is gratis, ook voor niet-leden.

De presentatie is in handen van

RTV Oost redacteur Frans Leushuis.

Eerst zal Peter Bosz het een en ander vertellen over de tactiek, het spelconcept en de keuzes die hij zoal maakt. Daarna is er gelegenheid om vragen aan hem voor te leggen en eventueel de discussie aan te gaan. Uiteraard kun je op de avond zelf je vragen stellen, maar je kunt ze ook al van tevoren indienen. Stel je vraag/vragen hier. Graag ook je naam vermelden.

We verwachten veel belangstelling. Zorg dat je op tijd bent. Tot donderdagavond 14 oktober om half acht!

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!