Ook dit jaar wil HAFC.nl in samenwerking met Stichting Tante Lenie weer Heracles artikelen veilen, waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan de stichting!

Deze keer worden de keepershandschoenen van Martin Pieckenhagen en een gesigneerd Heracles-shirt van vorig seizoen geveild.

Om mee te doen aan de veiling dien je een email te sturen naar info@hafc.nl en daar je naam, telefoonnummer, adresgegevens en de hoogte van je bod te vermelden. Het openingsbod is 100 euro voor zowel de handschoenen van Piecke en het gesigneerd Heracles-shirt! Alle biedingen daaronder worden verwijderd. Er kan tot vrijdag 1 oktober 20:00 uur geboden worden!

Over Stichting Tante Lenie
St

ichting Tante Lenie biedt gezinnen met een kind dat ernstig of langdurig ziek is als gevolg van een ongeval, een chronische of levensbedreigende ziekte, een gratis verwenvakantie aan. In een rustige en natuurrijke omgeving komen de gezinnen helemaal tot rust en kunnen zij eventjes ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen van verdriet, ziekte en zorg.

Organisatie:
Sinds 19 augustus 2002 zet Stichting Tante Lenie zich in voor gezinnen waarvan een kind ernstig of langdurig ziek is. In de jaren zijn er veel verschillende acties op touw gezet, in samenwerking met de vrijwilligers van Stichting Tante Lenie en met scholen en bedrijven. Al deze acties staan beschreven op de website. In augustus 2005 heeft Stichting Tante Lenie de eerste verwenvakanties georganiseerd.

Meer info: www.stichtingtantelenie.nl

Biedingen:

Jeroen Workel
Handschoenen Piecke: €250,-

Pascal Gierveld
Gesigneerd shirt: €100,-

BIEDEN IS NIET MEER MOGELIJK!

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!