Heracles speelt zaterdagavond opnieuw een uitwedstrijd. In Stadion Woudestein is het gepromoveerde Excelsior de tegenstander. De Rotterdammers kennen een fantastische start in de Eredivisie terwijl de Heraclieden de vorm van vorig seizoen nog niet pakken hebben. Zal de dramatische vertoning van twee weken worden weggespoeld?

De teller voor Heracles staat nog op nul in de uitwedstrijden tot nu toe. In Venlo werd er 1-0 verloren en twee weken geleden leed de team van Peter Bosz een 4-2 nederlaag bij Roda JC. Het is duidelijk dat het nog niet loopt bij Heracles met vier punten uit vier duels. Zaterdagavond zal er in iedergeval met meer scherpte aan de wedstrijd begonnen moeten worden dan twee weken geleden toen het al na twintig minuten 3-0 stond voor Roda JC. Peter Bosz voert twee wijzigingen uit ten opzichte van de vorige wedstrijd. Mark-Jan Fledderus krijgt zijn eerste basisplek van het seizoen en vervangt Xander Houtkoop. Marko Vejinovic start op 10 en Willie Overtoom speelt op de positie van Xander Houtkoop. Bosz wil hierdoor meer balans en zekerheid creëren op het middenveld. Darl Douglas is nog geblesseerd en sluit volgende week weer aan bij de groep. Peter Bosz over Excelsior: “Excelsior is fantastisch begonnen met zeven punten. Met uitzondering van de wedstrijd tegen De Graafschap heb ik al hun wedstrijden gezien en het zijn duels waar ze de punten niet gestolen hebben.”

Excelsior kent onder leiding van trainer Alex Pastoor kent een fantastische start van het seizoen. De Kralingers hebben al zeven punten behaald. Zo werd er thuis gewonnen van Feyenoord en NEC. Vooral thuis zijn ze gevaarlijk en leunen ze achterover en gokken op een counter. Met de snelle spits Guyon Fernandez hebben ze een zeer gevaarlijke speler voorin die al vier maal het net wist te vinden. Hij zal er zaterdagavond ook bij zijn omdat zijn schorsing nog niet is behandeld door de KNVB en dus gewoon mag spelen. Alex Pastoor kent verder weinig personele problemen. Alleen Shabir Isoufi is licht geblesseerd. Pastoor over Heracles: “Ze hebben een goed georganiseerde ploeg, met een aantal goede spelers. Ik vond ze vorig jaar weliswaar beter dan nu, maar het blijft een sterke ploeg.''

Excelsior – Heracles Almelo
Aanvang: 20:45 uur
Arbiter: M. Winter
Stadion: Woudestein

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!