Zondagmiddag staat de derby van het oosten weer op het programma. Buurman FC Twente komt dan op bezoek in het Polman Stadion. Altijd een wedstrijd op zich waar iedereen altijd al weken naar toe leeft. Zullen we zondag weer ouderwets gaan vlammen of?

Heracles kent tot nu toe een stroeve start van het seizoen. De afgelopen twee uitwedstrijden werden verloren van Roda JC en Excelsior Rotterdam. De Heraclieden hebben duidelijk nog niet de vorm van vorig seizoen en er wacht dus zondag weer een lastige wedstrijd. Zonder strijd en passie lijkt het een onmogelijke opgave gezien de afgelopen wedstrijden. Hopelijk laten de spelers het Polman Stadion zondag op haar grondvesten trillen door een goed resultaat te behalen tegen de buurman. Deze week trainde Darl Douglas en Willie Overtoom weer mee met de groep nadat beiden een blessure hadden opgelopen. Trainer Peter Bosz kent verder geen personele problemen.

FC Twente is nog ongeslagen dit seizoen en speelde midweeks gelijk in de Champions League tegen titelhouder Inter Milaan. De Tukkers ondergingen enkele veranderingen in de selectie. N’Kufo, Stoch en Perez vertrokken en Bajrami, Janko en Chadli kwamen de ploeg van de nieuwe trainer Michel Preud’homme versterken. Ook Preud’homme kent geen personele problemen in zijn selectie.

Heracles Almelo – FC Twente
Aanvang: 16:30 uur
Arbiter: E. Braamhaar
Stadion: Polman Stadion

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!