Heracles heeft vanavond met duidelijke cijfers gewonnen van NAC Breda. In het Polman Stadion werd NAC Breda simpel met 4-1 verslagen. Samuel Armenteros, Mark-Jan Fledderus, Willie Overtoom en Glynor Plet zorgden voor de doelpunten aan Heracles-zijde.

Heracles kende een heerlijke start van de wedstrijd. Samuel Armenteros kon al na twee minuten de bal binnen koppen. Binnen tien minuten was het al 2-0 na een korte corner van Mark-Jan Fledderus die zomaar binnen viel. De eerste helft werd een ware galavoorstelling van de Heraclieden. Heracles kreeg veel ruimte om te voetballen en speelde NAC Breda volledig van de mat. Na een klein half uur mocht Willie Overtoom van elf meter binnen schieten, nadat Samuel Armenteros was vastgehouden. Heracles ging met een comfortabele 3-0 de rust in.

In de tweede helft begon NAC wat scherper met invallers Ali Boussaboun en Milano Koenders. Heracles nam wat gas terug en kreeg bijna een doelpunt tegen na een slippertje van Antoine van der Linden. Pasveer redde goed. Daarna had Samuel Armenteros een goede kans, maar de paal redde NAC Breda. Tien minuten voor tijd scoorde invaller Glynor Plet de 4-0 en kon later NAC Breda nog iets terug doen via een vrije trap van Kees Luijckx.

 
 
 
 

 

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!