Jan Smit heeft de politiek in Almelo gevraagd haast te maken bij het tot stand komen van een nieuw stadion. De voorzitter van de Heracles Almelo is ontevreden over de gang van zaken.

In Voetbal International laat Smit zijn licht schijnen op de gang van zaken in Almelo. “Ik kan het niet staven, maar ik heb het gevoel dat de politiek voor de verkiezingen een stuk positiever stond ten opzichte van het nieuwe stadion.”

“Er wordt nu weer een bedrijventerrein langs de snelweg als alternatieve locatie naar voren gebracht”, aldus een frustrerende Smit. “Maar voordat je daar de bestemming voetbal op krijgt, ben je drie jaar verder. En die tijd hebben we niet.”

Mochten de plannen geen doorgang vinden dan denkt Smit na over een vertrek. “Ik ben een bouwer en heb als voorzitter wel uitdagingen nodig. Ik zoi graag zien dat volgend voorjaar de vergunningen afkomen, zodat we direct met de bouw kunnen beginnen. In de winterstop van het nieuwe seizoen moeten we dan verhuizen naar het nieuwe stadion dat vijftienduizend plaatsen krijgt.”

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!