Heracles speelt zaterdagavond opnieuw een thuiswedstrijd. Ajax komt dan op bezoek in het Polman Stadion. Het is de nummer 13 tegen de nummer 3 op de ranglijst. Vorig seizoen verloor Heracles in het Polman Stadion met 3-0 van Ajax. Dit keer maar wel punten pakken onder het motto: Niemand is de baas in Almelo?

Heracles kan met vertrouwen de ontmoeting met Ajax tegemoet gaan. De Heraclieden wonnen afgelopen dinsdag met goed voetbal met 4-1 van NAC Breda. Heracles wil de goede lijn van de laatste weken doortrekken tegen de Amsterdammers. De ploeg van trainer Peter Bosz pakte de afgelopen drie wedstrijden zeven punten. Peter Bosz heeft daarnaast een vrijwel fitte selectie. Alleen Alexander Bannink heeft een teenblessure. Bosz vindt Ajax absolute top in Nederland, maar hoopt dat Heracles de goede lijn zaterdag doortrekt tegen de Ajacieden.

Ajax staat momenteel op een derde plaats achter PSV en FC Twente. De Amsterdammers wonnen midweeks met 3-1 van SC Heerenveen. Mounir El Hamdaoui verkeerd in bloedvorm bij Ajax en maakt wekelijks fraaie doelpunten. Trainer Martin Jol laat zaterdag Demy de Zeeuw buiten de selectie. De middenvelder kwakkelt met vermoeidheid en heeft last van overbelasting. Verder kan de Hagenaar beschikken over een vrijwel fitte selectie. Nicolas Lodeiro, Kenneth Vermeer en Oleguer zijn allen nog geblesseerd.

Heracles Almelo – Ajax
Aanvang: 19:45 uur
Arbiter: R. Bossen
Stadion: Polman Stadion

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!