Heracles heeft vanavond niet voor een verrassing kunnen zorgen tegen Ajax. Bij rust was het nog wel 1-1, maar na de thee liepen de Amsterdammers eenvoudig uit naar een 1-4 overwinning in Almelo.

In de beginfase kreeg Ajax enkele kansen om op voorsprong te komen. Na een dik kwartier wist Mounir El Hamdaoui de score te openen. Uit een onmogelijke hoek wist hij het net te vinden. Daarna pakte Heracles de draad weer op en was het minimaal gelijkwaardig aan Ajax. Met strijd en passie werd getracht druk uit te oefenen op de defensie van Ajax. Na 38 minuten werd de beloond met de gelijkmaker. Willie Overtoom krulde de bal fraai in de kruising.

Na rust had Heracles pech. Kwame Quansah raakte de lat met een mooie lob. Even later pakte Remko Pasveer fraai een doelpoging van Anita uit de hoek, maar kon daarna niet voorkomen dat Rasmus Lindgren Ajax weer op voorsprong schoot. De Ajacieden liepen via Andre Ooijer en Miralem Sulejmani uiteindelijk uit naar een 1-4 eindstand. Dit was enigszins geflatteerd gezien de hele wedstrijd.


Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!