Als Antoine van der Linden dit seizoen 25 wedstrijden in het eerste elftal van Heracles Almelo speelt, dan wordt zijn contract automatisch met een jaar verlengd. Het einde van zijn actieve loopbaan komt in zicht, want na afloop van het volgende seizoen is hij 36 jaar.

‘Ik hoor van ex-spelers om me heen dat je zo lang mogelijk moet doorvoetballen, dus dat is het enige wat ik me heb voorgenomen’, zegt de verdediger tegen Voetbal International. ‘Voor de periode daarna is er een aantal opties. Een vriend van mij is één van de grootste tassenleveranciers van Europa en heeft uitbreidingsplannen waarin ik eventueel een rol kan krijgen.’

‘Samen zijn we ook aan het kijken om iets in de ijzerrecycling te gaan doen. Op zich spreekt me dat aan. Ik heb de internationale detailhandelsschool gedaan en ben een Rotterdammer en daarbij zit handelen in het bloed. Daarnaast kan ik bij Heracles aan de slag als accountmanager die nieuwe sponsoren moet werven. Maar dat heeft alleen zin als het nieuwe stadion er komt. Daarom hoop ik dat de gemeente Almelo eindelijk eens volmondig achter Heracles gaat staan.’

‘Er zijn genoeg voorbeelden van clubs die op één of andere manier geld lenen van de gemeente of tegemoet worden gekomen met een huurverlaging van het stadion. Maar Heracles moet alles op eigen kracht doen. Dat nieuwe stadion moet er gewoon komen. Het lijkt soms wel toverwerk hoe Heracles zich al jarenlang handhaaft in de Eredivise. Maar vroeg of laat gaat het een keer fout. Kijk maar naar RKC.’

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!