Andrej Rendla mocht zaterdagavond verrassend in de basis starten tegen SC Heerenveen. De Slowaak was zelf erg tevreden over zijn eerste basisplaats bij Heracles.

De huurling van FC Twente kreeg de voorkeur boven de laatste weken matig spelende Everton Ramos da Silva. Twintig minuten voor tijd mocht de Braziliaan weer binnen de lijnen komen en scoorde de 2-2. Rendla:”Ik heb de penalty van Overtoom nog gezien, daarna ben ik gaan douchen. Toen ik terugkwam stond het 2-2 en werd het in de laatste seconde 3-2. Heel jammer”, aldus Rendla tegenover TC/Tubantia.

De huurling van FC Twente moet donderdag in de bekerwedstrijd tegen Achilles weer genoegen nemen met een plaats op de reservebank. “Ik was niet tevreden over Everton. Hij was mijn beste speler in de voorbereiding maar de laatste weken lukt het niet bij hem. Vandaar deze wissel, ik heb er met hem over gesproken. Hij vindt het niet leuk maar begrijpt het wel. Donderdag speelt hij weer”, aldus Bosz.

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!