Heracles blameerde zich gisteren, door van de amateurs van Groesbeek te verliezen. Na een 0-2 voorsprong werd de wedstrijd vooral na rust volledig uit handen gegeven.

“In de tweede helft lever je een absolute wanprestatie”, was de eerste reactie van Bosz na afloop van de nederlaag. “Je begint goed aan de wedstrijd en komt 2-0 voor. Dan krijg je kort voor rust een strafschop tegen, dat is eigenlijk de eerste keer dat ze voor de goal komen. Het is niet eens een kans, maar dan nog is er niks aan de hand. De tweede helft is gewoon echt een wanprestatie.”

“Na die snelle 2-2, maak je toch de 3-2. Zelfs dan ben je nog boos, maar je komt toch weer voor. Dan moet het alsnog gelopen zijn, maar die tweede helft hebben we alles slecht gedaan. We zijn het bekertoernooi uit en het is duidelijk dat ik dit niet zomaar voorbij kan laten gaan.”

Welke consequenties dit resultaat heeft zal ongetwijfeld zondag te zien zijn, wanneer Heracles aantreedt tegen FC Groningen.

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!