Heracles won zondagmiddag met 3-0 van FC Groningen. Peter Bosz snapt niets van de grote verschillen in een reactie na de wedstrijd. Drie dagen eerder werd Heracles uitgeschakeld door Achilles’29 in de beker.

Er zat een verschil van dag en nacht tussen beide optredens. “Zeg het maar. Ik weet het ook niet”, aldus Bosz. “Ik heb er geen antwoord op waarom het tegen Groningen wel lukt.”

De oefenmeester vond dat de bekernederlaag in Groesbeek voor enorm veel druk zorgde bij zijn ploeg voorafgaand aan het duel met de Groningers. “Dat merkte je ook aan het begin van de wedstrijd. Pas na de 1-0 kwam er rust in de ploeg.”

Samuel Armenteros zorgde kort voor de pauze voor de bevrijdende 1-0. “Daarna hebben we de wedstrijd goed uitgespeeld. De druk was eraf”, aldus Bosz.

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!