Heracles staat momenteel op een 12e plek en maakt zich totaal geen zorgen over deze positionering in de Eredivsie. Vorig jaar werd Heracles 6e en daardoor zijn de supporters nu verwend geraakt, aldus Mark Looms.

“We zijn gewoon Heracles met de op twee na laagste begroting van de Eredivisie”, voert Looms aan. “Onze doelstelling is om ons zo snel mogelijk veilig te spelen. De supporters zijn wel wat verwend geraakt. Ze denken dat we de prestaties van vorig seizoen kunnen evenaren, maar dat is naïef”, zegt de verdediger in Voetbal International. “Vorig seizoen was een uitschieter. Aan het begin van dit seizoen dachten sommige spelers ook nog te makkelijk, maar wij moeten gewoon keihard werken.”

Looms heeft het nog altijd erg naar zijn zin in Almelo en de linksback miste vorig seizoen en dit seizoen nog geen wedstrijd. “Mijn contract loopt nog tot medio 2012, dus voorlopig zit ik goed. Maar ik sta altijd open voor nieuwe dingen. Aan de andere kant heb ik het hier heel goed naar mijn zin en is een stuk zekerheid zeer prettig”, aldus Looms.

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!