Heracles heeft zaterdagavond opnieuw geen uitwedstrijd weten te winnen. In Arnhem werd er met 2-0 verloren. Heracles bracht te weinig zonder dat Vitesse goed speelde onder leiding van de nieuwe trainer Albert Ferrer.

De ploeg van trainer Peter Bosz kwam al na zes minuten spelen op achterstand. Na zwak verdedigen van Mark-Jan Fledderus kon Davey Propper Vitesse op voorsprong schieten. Daarna kon Heracles weinig uitrichten en creëerde het geen één uitgespeelde kans. Een mislukt schot van schot van Mark-Jan Fledderus was de enige mogelijkheid.

Ook de tweede helft was niet best van beide kanten. De wedstrijd was van een zeer matig niveau waarin niets werd gecreëerd. Heracles kreeg nog wel een kansje via Everton Ramos da Silva, maar de invaller raakte de bal volledig verkeerd. Vier minuten voor tijd kon Dalibor Stevanovic de beslissende 2-0 binnen schieten na een mislukte buitenspelval.

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!
Nickjwt 18:40 23 november 2010

Gewoon jammer altijd, Heracles je loopt op kool, steek je flam eens aan 😀
00
JEWO 12:50 22 november 2010

Als we telkens eerst zo’n dramatische wedstrijd moeten spelen om ons voor een daaropvolgende wedstrijd weer 100% te kunnen motiveren en te presteren, dan zit er structureel iets mis tussen de oren van de spelers, hier zal toch iets aan gedaan moeten worden in de vorm van mental coaching, want wie zo presteerd na een week van hard trainen is er met zijn gedachten niet bij!
00
Martijn 12:21 22 november 2010

Verkeerde topic 😉

Rendla was dramatisch, Rendla is inderdaad geen linksbuiten maar dan moet je nog wel een bal over 3 meter goed kunnen geven. Everton viel ook niet goed in, het is een beetje een probleem aan de linkerkant aan het worden. Complimenten voor Ter Horst!
00
Martijn 12:19 22 november 2010

Echt fantastisch jongens!
00
Rik H 12:04 22 november 2010

Het was een dramatisch slechte wedstrijd, zowel van Vitesse als Heracles. Het gene wat mij opvalt is dat de spelers erg moeten wennen (bal snelheid te laag) aan het feit dat er op gras wordt gespeeld ipv kunstgras.
De inzet was er misschien wel maar was niet te zien. En toch waren er wel weer supporters die blijven komen naar de uitwedstrijden (petje af) hoewel het team hen echt blijft teleurstellen in uitwedstrijden.

Ik had veel vertrouwen in Rendla, maar zoals hij zich de laatste wedstrijden manifesteert!!!! is het verstandiger om Everton weer op te stellen.
Maar volgens mij is linksbuiten ook niet de plek waar Rendla zou moeten voetballen.
Daar waar Bosz zich geen zorgen maakt begin ik nu langzaam nu echt zorgen te maken, we komen nu wel erg dicht bij de plekken waar we niet willen staan.

Op naar zondag tegen Utrecht, gelukkig weer thuis, want het verschil tussen uit en thuis is erg groot.
00