Eindelijk is het dan zover. De nieuwe site is online! Achter de schermen zijn wij de afgelopen periode druk bezig geweest om HAFC.nl te vernieuwen. Het is weer enige tijd geleden dat de site een metamorfose is ondergaan. Wij vonden het daarom ook weer eens tijd worden voor een “make-over” en ditmaal gaan wij een stapje verder…

De verbeterde en/of vernieuwde functies staan hieronder opgesomd:

Loginsysteem voor reacties
Helaas heeft de praktijk uitgewezen dat normale discussies onmogelijk zijn zonder moderatie. Het zal nog steeds mogelijk zijn te reageren op nieuwsberichten, maar dan alleen met een gebruikersnaam en een wachtwoord.

Verbeterde layout
De layout is zo gemaakt dat de site voor iedereen toegankelijk en leesbaar is met een eenvoudige navigatie.

Videopagina
Er is nu een videopagina, waarop de mooiste Heracles-momenten staan.

Wedstrijdverslagen
Elke thuiswedstrijd is er een uitgebreide fotoreportage. Foto’s kunnen nabesteld worden bij Dstulen Fotografie.

Nieuwe merchandise!
Binnenkort zal er op deze nieuwe site in samenwerking met Sport2000 een compleet nieuwe collectie merchandise aangeboden worden. Wat dit precies is, blijft nog een verrassing.

Word crew-lid!
Voel jij je geroepen om ons team te komen versterken? Wij zjn op zoek naar moderators en nieuwsposters, die nieuwsberichten willen plaatsen en/of de reacties in de gaten houden en waar nodig in kunnen grijpen. Indien je geinteresseerd bent, kun je contact opnemen met matthijs@hafc.nl of hendry@hafc.nl

Sponsoren

Reacties (25)

Reageer nu!