Jong Heracles heeft vanavond met 2-2 gelijk gespeeld tegen Jong Vitesse/AGOVV. Ellery Cairo en Anmar Almubaraki scoorden.

De eerste helft was erg rommelig van beide kanten. Vlak voor rust nam de ploeg van René Kolmschot het iniatief en dat resulteerde direct in een doelpunt. Erwin Nieuwboer bereikte Ellery Cairo met een subtiele steekbal. De aanvaller schoot diagonaal raak. De Heraclieden ging dus met een voorsprong de rust in.

Na rust controleerde Jong Heracles een groot gedeelte van de tweede helft. Desondan

rship Site On Training & Care Of Dogs'>Unique Membership Site On Training & Care Of Dogs

ks kwam Jong Vitesse/AGOVV toch terug in de wedstrijd en kwam zelfs op een 2-1 voorsprong door individuele fouten aan Heracles-zijde. Daarvoor had Erwin Nieuwboer nog een prima kans, maar hij raakte de paal. Xander Houtkoop had tussen de goals van Jong Vitesse/AGOVV nog een enorme kans gemist. In de allerlaatste minuut wist Jong Heracles nog een punt te pakken. Anmar Almubaraki benutte een penalty: 2-2.

Jong Heracles staat momenteel op een voorlaatste plaats met 12 punten uit 12 wedstrijden. Jong Helmond Sport is hekkensluiter met 5 punten.

Opstelling: Nick Hengelman, Resit Schuurman, Peter Reekers, Mike te Wierik, Gaby Jallo, Ben Rienstra, Erwin Nieuwboer, Anmar Almubaraki, Ellery Cairo (75.Joey Belterman), Glynor Plet (35.Jurjan Mannes) en Xander Houtkoop.

zp8497586rq
zp8497586rq