De wisselvallige prestaties van Heracles blijven ook voor Antoine van der Linden een raadsel. Afgelopen zaterdag verloren de Heraclieden van Vitesse in een zeer mager duel, in tegenstelling tot de wedstrijd tegen FC Groningen, waarin zeer fris gespeeld werd. Die wedstrijd werd met 3-0 gewonnen.

De reactie tegenover NOS Studio Sport kun je hieronder bekijken.

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!
Eddy 18:09 22 november 2010

@RoyHafc, helemaal met je eens. Buiten vd Linden niemand een voldoende. Wil voor Ter Horst ook nog wel een uitzondering maken, maar ohoh wat was dit weer gewoon schandalig! Wat is het toch weer dit seizoen?

Terug naar af. Seizoen 2009-2010 was een incident! Men ging een keer een wedstrijd winnen en erin geloven! Dat lukt dit jaar weer niet. Vond inderdaad iedereen (en dat betekent voor mij inderdaad inclusief technische staf) zwaar onvoldoende! Misschien bijna wel de slechteste (kan dat nog na Achilles ’29???) van dit hele seizoen! Op schot van Everton na GEEN kans gehad! Afgang. Die 75 man die de moeite hebben genomen achgterna te reizen moeten allemaal gecompenseerd worden en nu eindelijk weer bij LAP gaan trainen door de week als er uitwedstrijd aankomt! Gatverdamme mooie wedstrijd tegen Grunn maken ze zichzelf een week later alweer er zo vanaf!

Als eerder gezegd…..het wordt een heeeel zwaar seizoen als je uit helemaal geen punten pakt.
00
feaster 23:16 22 november 2010

inderdaad een heel raar seizoen, jou woorden kloppen hier in ook echt allemaal,
thuis tegen FC Utrecht herstellen, en dan gewoon weer knallen met deze leuke voetballende ploeg!!
00
TimmHAFC 14:38 22 november 2010

Het is echt weer het uitzindroom.. Ze moeten is op natuurgras gaan trainen echt waar..
00
RoyHafc 13:08 22 november 2010

Van der Linden was zaterdag de enige die een voldoende scoorde, de rest was zéér ondermaats.
00
Thijsjuhk 13:05 22 november 2010

ik heb de video bekeken van het vorige seizoen onder Peter bosz maar toen hadden we een echte spits(hirayama) en iemand die goed kon voorzetten (sluijter) en dat is wat ik nu nog mis. Armenteros kan veel vaker scoren hij word alleen vrij weinig gevonden. En ik ga voor vernieuwing van de backs
00
Raymond Hofste 12:30 22 november 2010

Off topic
Bij de Poll vind ik dat de 2e tekst veranderd moet worden in:
“Oneens, Remko Pasveer moet het vertrouwen krijgen van het publiek.”

Remko heeft het vertrouwen van de trainer toch al?! Hij staat iedere week weer in de goal!
Al blijf ik het uberhaupt jammer vinden dat deze Poll er is.
00
Raymond Hofste 15:09 22 november 2010

Thxs voor de aanpassing
00