De kaartverkoop voor de derby met FC Twente op vrijdag 17 december om 20:45 uur in Enschede start aankomende zaterdag om 9:00 uur bij de diverse Ticketboxen. De kaartverkoop duurt tot vrijdag 17 december 12:00 uur. Voor deze uitwedstrijd geldt een verplichte buscombi en een kaartje kost €29,- Er kan 1 kaart per SCC-houder of Fancardhouder worden gekocht.

De kaarten kunnen ook online worden besteld. Ga hiervoor naar  The Ultimate Pull-up Program

784″ target=”_blank”>http://www.ticketbox.nl/web/show/id=150802/dbid=5545/typeofpage=150784

Belangrijke informatie voor de deelnemers aan de “Samen Thuis, Samen uit actie”:

Deelnemers van de “Samen thuis, Samen uit” actie, hebben voorrang bij de aankoop van een buscombi kaart. Voor iedere deelnemer is een kaart gereserveerd. De buscombi kaart dient u van maandag 29 november t/m vrijdag 3 december af te halen bij de receptie van het Polman stadion tussen 09:00 uur en 17:00 uur, uitsluitend op vertoon van SCC/FanCard en deelnamekaart “Samen thuis, Samen uit”. Na deze datum vervalt uw reservering.

De vertrektijden van de bussen zullen ruim voor aanvang van de wedstrijd bekend worden gemaakt op de verschillende websites.

zp8497586rq