Birger Maertens liep afgelopen zondag een blessure op tegen FC Utrecht. De verdediger moest al na twintig minuten van het veld. De blessure valt echter mee na een onderzoek, aldus de Tubantia. De Belg heeft zijn lies verrekt en het is nog onzeker of hij de

wedstrijd van aankomende zaterdag tegen koploper PSV zal gaan halen.

Kwame Quansah zal sowieso niet spelen. De Ghanees is geschorst en heeft daarnaast ook afgelopen weekend een blessure opgelopen. Hij kreeg een schop in zijn bovenbeen. De medische staf probeert hem op te lappen voor de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo over twee weken.

Daarnaast rekent Peter Bosz pas na de winterstop weer op de terugkeer van Marko Vejinovic. Het gaat de goede kant op met zijn herstel van een darminfectie, maar het heeft nog tijd nodig.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!