Heracles gaat zaterdagavond op bezoek bij koploper PSV. Vooraf ben je geneigd te zeggen dat daar niks te halen valt gezien het verleden. Vorig seizoen verloor Heracles nog met 4-0 in Eindhoven en was het vrij kansloos in het Philips Stadion. We zullen zien wat de wedstrijd van zaterdagavond zal gaan brengen..

Heracles won afgelopen weekend weer een thuiswedstrijd. In het Polman Stadion won de ploeg van Peter Bosz met 2-1 van FC Utrecht. Dit betekende weer belangrijke drie punten en de teller staat momenteel op 18 punten. Peter Bosz moet het zaterdagavond doen zonder het drietal Kwame Quansah (geschorst), Birger Maertens (liesblessure) en Marko Vejinovic (darminfectie). De oefenmeester vindt PSV de beste ploeg die er in Nederland is. “Ze hebben de meeste mogelijkheden binnen de selectie en de meeste individuele kwaliteiten. ”

PSV is momenteel gedeeld koploper in punten

aantal met FC Twente. De ploeg van Fred Rutten verspeelde de afgelopen enkele keren duur puntenverlies buitenshuis. Zo werd er onder andere thuis verloren van FC Twente en kwam het uit bij Ajax niet verder dan een gelijkspel. Afgelopen weekend bezorgde NAC Breda PSV een nederlaag. Het werd 4-2 in Breda. PSV is daarnaast wel door in de Europa League. De Eindhovenaren wonnen afgelopen woensdag met 1-2 bij Sampdoria en overwinteren daardoor in Europa. Ola Toivonen nam beide doelpunten voor zijn rekening. Fred Rutten kan zaterdagavond alleen niet beschikken over Otman Bakkal vanwege een schorsing. De oefenmeester hoopt het Eindhovense publiek zaterdagavond warm te kunnen spelen. “Niet revancheren, maar wel een signaal afgeven. Zij komen niet naar Eindhoven om lekker mee te ballen, hun spelers voorin zijn onvoorspelbaar, hebben snelheid en proberen ook te voetballen. Als je dat soort teams de ruimtes geeft om te voetballen, kunnen ze dat ook. Op de counter mogen wij niet geslagen worden.”

PSV – Heracles Almelo
Aanvang: 19:45 uur
Arbiter: P. van Boekel
Stadion: Philips Stadion

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (9)

Reageer nu!