Peter Bosz kan vrijdagavond weer beschikken over Birger Maertens. De Belg trainde woensdagmorgen weer volop mee met de selectie. Birger Maertens raakte in de thuiswedstrijd geblesseerd aan zijn lies en moest hierdoor de uitwedstrijd bij PSV aan zich

voorbij laten gaan.

Ook Willie Overtoom trainde voluit mee woensdagochtend. De middenvelder liep in de uitwedstrijd tegen PSV een lichte enkelblessure op maar is hier van genezen. Trainer Peter Bosz kan met een vrijwl fitte selectie aantreden tegen VVV Venlo aankomende vrijdag. Dit is weer een zeer belangrijke thuiswedstrijd om de drie punten te pakken en aan te haken bij de middenmoot.

Alleen Peter Reekers is geschorst en Xander Houtkoop (enkel) en Resit Schuurman (gekneusde rib) zijn geblesseerd.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (10)

Reageer nu!