Heracles heeft vanavond geen belangrijke drie punten weten over te houden aan het thuisduel met VVV Venlo. In het Polman Stadion kwam Heracles in de eerste helft nog wel op een 2-0 voorsprong, maar verspeelde het dat in de tweede helft. Dit leidde uiteindelijk tot een 2-2 eindstand wat Heracles zichzelf mocht aanrekenen. Bij Heracles scoorde Everton Ramos da Silva en Samuel Armenteros in de eerste helft.

In het eerste kwartier van de wedstrijd gebeurde er weinig. In een regenachtig en koud Polman Stadion werden de supporters niet warm van de beginfase. Wel was Samuel Armenteros in de tweede minuut met een kopbal dichtbij de openingstreffer. Hij kopte van dichtbij naast. Heracles had duidelijk het overwicht maar kon tegen een terugzakkend VVV Venlo niet tot kansen komen. VVV Venlo was na 35 minuten spelen wel dichtbij een doelpunt. Ah

med Musu liep Birger Maertens eruit maar wist niet te scoren. Daarna nam Heracles wél de voorsprong. Een goede voorzet van Mark Looms werd binnen gekopt door Everton Ramos da Silva. Nog voor rust verdubbelde Heracles de voorsprong. Samuel Armenteros wist met een geweldige volley doelman Begois te verschalken en zo gingen de Heraclieden comfortabel rusten met een 2-0 stand.

Heracles verzuimde in het begin van de tweede helft uit te lopen naar een grotere voorsprong. Samuel Armenteros was dichtbij een tweede doelpunt maar hij schoot naast. VVV Venlo kwam na dik een uur spelen uit het niets weer terug in de wedstrijd. Ruud Boymans kon van dichtbij Remko Pasveer passeren. Heracles mocht daarna nog blij zijn dat VVV Venlo niet eerder op gelijke hoogte kwam. Alex Nkume had de bal voor het inschieten maar schoot naast. Vlak voor tijd werd het alsnog 2-2 door een doelpunt van Uchebo. Dit mocht Heracles zichzelf aanrekenen, want vooral na de 2-1 werd er niet meer gevoetbald en bleven de Venlonaren azen op een gelijkspel en pakte het een punt in Almelo.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!