Heracles verspeelde zaterdagavond drie dure punten in het Polman Stadion tegen VVV Venlo. In de laatste minuut scoorde VVV Venlo alsnog de gelijkmaker nadat Heracles een 2-0 voorsprong had genomen in de eerste helft. “We hebben een uur lang uitstekend gespeeld. We verzuimden na de pauze echter het derde doelpunt te maken. De kansen kregen we ervoor. Na de 2-1 waren we het helema

al kwijt” , aldus Peter Bosz.

Bosz: “We durfden niet meer te voetballen en liepen alleen maar achteruit. Het is heel zuur dat voor ons de wedstrijd opnieuw te lang duurde. We hebben dit seizoen al vaker punten verspeeld in de extra tijd. Ik ben hier doodziek van.” De oefenmeester moest ongewild collega Jan van Dijk twee keer feliciteren in verband met zijn 54e verjaardag. “Ik zei erbij dat ik hoopte dat ik hem na afloop niet opnieuw hoefde te feliciteren. Maar uiteindelijk heb ik dat wel gedaan. VVV heeft dan wel niet gewonnen, maar als de gelijkmaker valt in de extra tijd, mag je spreken van een winstpunt”, verzuchtte Bosz.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!