Mark-Jan Fledderus blikt op de officiële website vooruit op de derby aankomend weekend. “Het is een mooie wedstrijd. De wedstrijd leeft enorm in de regio. Met boodschappen doen en in de stad hoor je mensen er al weken over praten. Het is toch een wedstrijd op zich”.

FC Twente verloor afgelopen weekend met maar liefst 6-2 van SC Heerenveen. Heracles kan dus de borst nat maken voor een gretig FC Twente. “Zij hebben natuurlijk wat goed te maken en zullen uiterst gemotiveerd zijn

. Het is voor ons belangrijk om het eerste kwartier goed door te komen. Wij gaan elke wedstrijd in om te winnen, dus ook tegen FC Twente. Maar het is natuurlijk een goede ploeg. We zullen goed vanuit onze organisatie moeten spelen en niet als een kip zonder kop naar voren rennen. Als wij lang de nul houden, dan zullen zij toch wat geforceerd opzoek gaan naar het doelpunt. Dan moeten wij gebruik maken van de ruimte die er ontstaat,” aldus de middenvelder.

Er zjin nog steeds kaarten te koop voor de derby. Waar vorig jaar de kaarten binnen enkele uren uitverkocht waren, lijkt het uitvak nu niet volledig uitverkocht te zijn. Wat de reden hiervan is, is bij niemand duidelijk. Wellicht dat dit te maken heeft met de hoge prijs van de kaartjes?

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!