De selectie van Heracles Almelo heeft de eerste seizoenshelft afgesloten en heeft nu twee weken vrijaf. Birger Maertens was er wel aan toe verteld hij op de Officiele website van Heracles. De Belg gaat een groot deel van zijn vakantie doorbrengen bij familie in België.

“Ik had zin in de vakantie en was er ook aan toe. Mijn zoontje zie ik nu voor een langere periode. Ik breng hem dan naar school en haal hem op en we doen samen leuke dingen. Normaal zie ik hem nooit twee weken achter elkaar en kom je aan deze dingen niet toe. Ik ben nu dan ook niet met voetbal bezig. Net als veel andere spelers moet ik het hoofd leegmaken en mij opladen voor de tweede seizoenshelft.”

Voor de

winterstop kreeg de verdediger problemen met zijn lies. Wat dat betreft komt de winterstop op het goede moment. “De lies krijgt nu twee weken volledige rust. Ik moest het van de fysiotherapeuten rustig aan doen in de vakantie. Ik heb al wel weer een uurtje hard gelopen en dat ging goed. Mijn streven is om drie januari bij de eerste training weer helemaal fit te zijn.”

De Belg heeft een goed gevoel over de tweede seizoenshelft voor Heracles Almelo. “We hebben als team laten zien goed te kunnen voetballen, al was het niet altijd met het gewenste resultaat. Het kan eigenlijk alleen maar beter gaan als we in uitwedstrijden ook punten gaan pakken. We gaan ons uiterste best doen, ook voor de supporters. Soms zijn ze teleurgesteld na een mindere wedstrijd, maar dat zijn wij dan ook. Eerst moeten we ons veiligspelen en daarna kijken wat er nog meer in zit.” Tot slot wenst hij iedereen fijne kerstdagen en een goed einde van het jaar 2010.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (3)

Reageer nu!