Donderdagavond speelt Heracles zijn eerste oefenwedstrijd van het nieuwe jaar. Op die avond is de Turkse kampioen Bursaspor de tegenstander in Turkije. Peter Bosz kiest er voor om niet het eerste elftal te laten aantreden, maar de beloften. De reden hiervoor is de trainingsopbouw volgens de oefenmeester. Met in h

et achterhoofd dat de derby tegen FC Twente op het programma staat lijkt het hem verstandiger om pas zaterdag met het eerste elftal aan te treden tegen de nummer 14 van Turkije en een oude bekende, Genclerbirligi.

Toch erg jammer om dat van een serieuze krachtmeting tegen de kampioen van Turkije geen sprake meer is hierdoor. De Heraclieden trainden vandaag twee keer in Belek op het trainingscomplex bij het Papillon Hotel. De selectie moest tussendoor verplicht twee uur rusten van de technische staf. Vanavond werd de eerste seizoenshelft geëvalueerd, aldus RTV Oost.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!