Antoine van der Linden speelt vanmiddag niet mee in het oefenduel tegen het Turkse Genclerbirligi. De verdediger heeft griep en zal in het oefenduel worden vervangen door Peter Reekers en Olivier ter Horst. Peter Reekers speelt de eerste helft op zijn positie en in de

tweede helft speelt Olivier ter Horst op de positie van Antoine van der Linden. Verder speelt Peter Bosz met zijn vertrouwde basiself tegen de Turken.

Opstelling Heracles: Pasveer; Breukers, Maertens, Reekers (Olivier ter Horst – tweede helft), Looms; Quansah, Overtoom, Fledderus; Douglas, Armenteros, Everton.

Het oefenduel met Genclerbirligi begint om 15.00 uur Turkse tijd. Dat is 14.00 uur in Nederland. De spelers hebben overigens vanochtend een strandwandeling gemaakt. De spelers die niet in actie komen hebben een training afgewerkt.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!