Tijdens het trainingskamp in Turkije was toch wel het hoofdonderwerp van de eerste seizoenshelft het grote verschil in thuis- en uitduels van de Heraclieden. Heracles pakte thuis alle punten op één na in een uitwedstrijd. Mark-Jan Fledderus vindt het voer voor psychologen verteld hij in een gesprek met TC Tubantia.

,,Het is heel raar dat we thuis zo goed spelen en het in uitduels niet kunnen laten zien. Het is voer voor psychologen. Natuurlijk zit het in de koppies. En dat moet er bij iedereen uit. Maar dat is niet zo makkelijk

. We hebben ook een keer een goed uitresultaat nodig. Een wedstrijd waarin het kwartje goed valt. Dan kan het tij misschien keren. Er zal bij een voorsprong een over-mijn-lijk-mentaliteit moeten komen. Lelijk voetballen ten dienste van het resultaat.”

De middenvelder kreeg zaterdagmiddag in de oefenwedstrijd tegen Genclerbirligi last van zijn lies en moest vijf minuten voor tijd vervangen worden door nieuweling Thomas Bruns. ,,Ik kreeg in de slotfase steeds meer last dus het leek me verstandig om eruit te gaan”, aldus Fledderus. Fledderus speelde overigens een goede wedstrijd met een assist en doelpunt. Mark-Jan Fledderus is ook erg tevreden of het trainingskamp in Belek: ,,Het is prima voor elkaar. Mooi weer, een uitstekend hotel, goed eten en prima velden. Meer hebben we niet nodig.”

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!